5 greseli pe care sa NU le faci inainte de a-ti vopsi parul!

Atunci cand ne decidem sa facem pe hairstylistul pentru ca nu avem destule resurse de timp pentru o vizita la salon sau pur si simplu credem ca o putem face chiar noi in propria locuinta fara a ne mai cheltui toti banii din buzunar, ne lovim de cateva greseli fatale pentru parul nostru. Afla care sunt cele 5 greseli pe care sa nu le faci inainte de a-ti vopsi parul si cum poti elimina complet ideea unui posibil esec.

5 greseli pe care sa NU le faci inainte de a-ti vopsi parul

  • Vopsirea fara a face un test al culorii

Vopsirea parului in totalitate fara a face un test initial este o gresela grava, pe care o poti face cand vine vorba de parul tau.

Cea mai buna varianta este sa alegi o suvita subtire de par de deasupra gatului, care poate fi ascunsa usor, unde sa testezi culoarea si sa vezi rezultatele. In acest mod te vei scuti de o eventuala dezamagire.

  • Neprotejarea pielii si a hainelor in momentul vopsirii

Atunci cand decizi sa te vopsesti acasa, este indicat sa ai grija sa iti acoperi hainele cu un propop de care nu mai ai nevoie, pentru ca dupa ce termini de aplicat vopseaua, cu siguranta vei fi nevoita sa il arunci. Este bine cunoscut faptul ca vopseaua de par profesionala lasa pete foarte dificil de inlaturat, de aceea asigura-te ca esti acoperita foarte bine. Nu doar capul si gatul sunt expuse la petele de vopsea.

  • Aplicarea vopselei pe parul murdar

O prioritate lunara este aceea ca parul tau sa aiba parte de un tratament creat de o masca speciala ce indeplineste nevoile parului tau. Pregatirea parului inainte de vopsire presupune si spalarea acestuia.

De multe ori femeile fac gresala sa aplice vopsea pe parul murdar, crezand ca in acest mod nuanta va prinde mai bine, insa este un mit eronat. Firele de par sunt imbracate intr-o pelicula care poate permite foarte greu culorii sa patrunda, ceea ce va duce la un rezultat nu tocmai dorit. Inainte de a aplica vopseaua de par, asigura-te ca este spalat in prealabil. Incearca un sampon cu ulei de argan pentru parul deteriorat si uscat, efect de stralucire din gama Argan del Marocco.

  • Prelungirea timpul de actionare al vopselei asupra parului

Prelungirea timpului in care lasi vopseaua sa actioneze pe parul tau poate doar sa-ti afecteze firul de par. Tine minte ca este mult mai usor sa iei o vopsea cu un ton mai intens decat sa lasi produsul sa-ti afecteze textura firului de par, insa indiferent de culoarea pentru care optezi, trebuie neaparat sa incerci produsele profesionale de vopsire a parului din gama Color Brio.

  • Folosirea saponului antimatreata pe par vopsit

Sampoanele speciale antimatreata au cele mai intense ingrediente de curatare a firului de par dintre toate tipurile de sampon care se gasesc pe piata. Este de preferat sa folosesti sampoane antimatreata special concepute pentru parul vopsit, precum sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii pentru par vopsit si cu suvite din gama Olio di Nocce e Frutti Rossi. Spalare dupa spalare protejeaza, intretine si imbunatateste stralucirea culorii. Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea remineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitate. Pentru a avea un par protejat si stralucitor.

Bottega Verde crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe invataturile naturii, iar produsele de ingrijire a parului concepute sunt dovada activa a acestui fapt. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii Bottega Verde de fiecare data, cu fiecare produs creat, dovada fiind cele peste 300 de ingrediente active, care fac parte din patrimoniul pretios din spatele celor mai bune cosmetice Bottega Verde. Alege ingrediente naturale care iti vor hrani si proteja parul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *