3 parfumuri cu care sa il impresionezi la prima intalnire!

Baiatul de care iti place mult tocmai te-a invitat la o prima intalnire? Vrei sa-l impresionezi mai mult decat prin haine si nu stii cum? Cu un parfum discret, dar misterios in acelasi timp, nu vei da gres niciodata. Aroma ta va ii ramane imprimata in minte, iar prima intalnire va fi cu siguranta de neuitat.

Prima intalnire romantica este cu siguranta despre prima impresie. Toate detaliile trebuie puse la punct, de la haine, la machiaj, coafura, accesorii, pana la parfum. Acesta din urma este o amprenta personala a fiecaruia dintre noi, lasand in urma sa o impresie si o amintire greu de uitat. Cu un parfum bine ales, il poti cuceri chiar de la prima intalnire. Vanilia sau scortisoara sunt doua dintre aromele preferate ale barbatilor. Insa, inainte de a da iama intr-o parfumerie, retine ca parfumul perfect trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si ca nimic nu te va face mai seducatoare decat propriul fel de a fi.

Parfumul – arma seductiei

Alegerea parfumului potrivit

Un parfum se poate transforma intr-o veritabila arma de seductie atata timp cat este ales in functie de personalitatea ta. Acesta iti defineste stilul si, de cele mai multe ori, poate spune mai multe lucruri despre tine, decat iti poti imagina. La prima intalnire, alege sa porti parfumul care te reprezinta si cu care te simti cel mai bine. Iti va schimba starea de spirit si te va face mai increzatoare. Iar pe partenerul tau, topit dupa mirosul tau.

Dar cum alegi parfumul potrivit? Un parfum miroase diferit de la o persoana la alta. De vina este chimia corpului, care joaca un rol de baza in felul in care un parfum miroase pe piele. Fiecare persoana are propria chimie a organismului, care depinde de nivelul de hormoni, sanatate, pH-ul pielii si chiar de dieta. Parfumul se amesteca cu mirosul natural al corpului si formeaza o reactie chimica ce rezulta intr-o aroma placuta, neutra sau poate chiar neplacuta. Astfel, inainte de a gasi parfumul care rezoneaza cel mai bine cu pielea ta, va trebui sa testezi foarte multe.

Parfumul personalitatii tale

Chiar daca gusturile personale si contextul influenteaza intr-o masura la fel de mare alegerea unei arome, fiecarei femei i se potriveste un anumit tip de parfum, in functie de trasatura predominanta a personalitatii sale. Astfel, daca esti o persoana romantica si feminina, parfumurile dulci, florale sunt potrivite personalitatii tale. Poti opta pentru un parfum cu aroma de trandafiri, bujori, flori de cires, sau chiar de ciocolata si caramel.

Poti incerca apa de toaleta Rosa cu aroma de trandafiri, 54 de lei,  pentru o un miros floral, de lunga durata.

Daca esti o persoana misterioasa si seducatoare, aromele calde si orientale sunt pentru tine. Acestea creeaza o atmosfera intima si te sustin in jocul seductiei. Orienteaza-te catre notele de iasomie, patchouli, vanilie, mosc, santal sau tuberoza in alegerea parfumului potrivit personalitatii tale.

Parfumul Glam, 95 de lei, este perfect de purtat la prima intalnire. Acordurile orientale vor cuceri iremediabil. Aroma persistenta si cuceritoare datorita amestecului floral de crini si roze si a notelor lemnoase face din acest parfum unul special, care te va scoate in evidenta.

Daca esti genul de tipa eleganta, care adora sa se aranjeze si sa fie in centrul atentiei, alege un parfum mai puternic, care te face imediat remarcata si care rezista timp indelungat. Acestea sunt potrivite si pentru fashion-istele dintre noi. Alege parfumuri excentrice, in combinatii originale de ambra, zmeura, iris sau lemn de trandafir.

Apa de toaleta Iris Bianco, 40 de lei,  este perfecta pentru prima intalnire. Notele calde si orientale de mosc si vanilie iti vor pune in valoare senzualitatea, iar dulceata irisului alb il va coplesi pe partenerul tau.

Parfumurile sunt cele mai de pret accesorii ale noastre si, datorita aromelor diverse, completeaza orice tinuta, indiferent de ocazie, si ne scot in evidenta. BottegaVerde.ro iti pune la dispozitie game variata de parfumuri si ape de toaleta, cu care sa te simti increzatoare si seducatoare la prima intlanire. Pentru mai multe detalii, intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *