Machiajul dramatic versus machiajul natural. Tie ce ti se potriveste?

Petrecem nenumarate ore in fata oglinzii cu atat de mult machiaj in jurul nostru incat ar putea parea ca suntem la o prezentare de produse cosmetice. Toate aceste produse, in multe cazuri sunt aplicate in excess si creeaza un alt efect decat cel dorit, iar uneori nu sunt aplicate deloc desi am avea poate nevoie de ele. Nu mai spunem ca, atunci cand aplicam make-up ne simtim mai increzatoare si simtim ca putem sa indeplinim mult mai multe lucruri.

Uite care sunt 3 dintre regulile de aur in purtarea machiajului si ce are de spus make-up artistul BottegaVerde.ro despre alegerea dintre cele doua contrastante variante:

  1. Bucura-te de aspectul tau natural

Tot ce ai primit de la natura trebuie apreciat si respectat cat mai mult. Pielea ta va fi cu atat mai fericita cu cat aplici mai putin machiaj. La urma urmei, aspectul tau ar trebui sa fie cel in care te simti tu cel mai confortabil si sa nu fie definit de trenduri sau aspectul altor femei din jurul tau. De multe ori,  oamenii vor aprecia cu siguranta vechea zicala care spune ca „mai putin este mai mult”, mai ales atunci cand este vorba despre frumusetea naturala a unei femei. Ai grija totusi sa ingrijesti tenul printr-o curatare temeinica, folosind produsele potrivite tipului tau de ten.

Incearca ingrediente cat mai naturale pentru toate produsele pe care le alegi, iar un demachiant pentru ochi, bifazic cu extract de musetel de la BottegaVerde.ro, va fi cea mai buna alegere pentru indepartarea tuturor impuritatilor si calmarea pielii.

  1. Nu urma intotdeauna trendurile

Podiumurile de moda sunt pline de momente cosmetice teatrale si, da, interpretari nebunesti ale acelui efect de ochi de pisica sunt extraordinare, dar nu se pot adapta pentru toate femeile. Treci peste buzele stralucitoare, care sunt destul de neobisnuite si opteaza pentru fardurile sau rujurile care iti dau incredere dar te fac sa te simti si confortabil purtandu-le.

Cand vrei sa te joci cu diferite nuante, opteaza pentru gama de culori de la rujul cu ulei de argan de Maroc, cu rol protector si o culoare intensa in 16 nuante si 3 stiluri diferite.

  1. Nu exagera!

Pe acelasi principiu, prea mult lucru bun este, ei bine, nu atat de bun in multe ocazii, inclusiv machiajul. O fata cu prea mult machiaj va fi in aceeasi masura greu de realizat dar si greu de mentinut pe timpul zilei. De asemenea, poate avea efectul invers, adica acel al imbatranirii, mai degraba decat sa te mentina tanara si radianta. Atunci cand vezi ca mai multe persoane se uita insistent la machiajul tau, ceva ar putea fi cu siguranta in neregula.

„Accentuarea trasaturilor este principiul pe care mergem atunci cand apelam la machiaj, insa trebuie sa tinem cont de fizionomia si culorile care ne avantajeaza. Daca nu esti sigura ce culori ar trebui sa alegi la fard sau ruj, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui specialist, pentru a te asigura ca te folosesti corect de beneficiile machiajului,” ne spune Andreea Has, make-up artistul BottegaVerde.ro

Fond de ten si un ruj discret sunt alegera multor femei pentru un machiaj de zi perfect, apeland poate la un parfum mai rafinat ca accesoriu, ca cel de la BottegaVerde.ro, apa de parfum Glam pentru ea, cu o simfonie eleganta si senzuala de acorduri orientale, care te va cuceri iremediabil.

La sfarsitul zilei, totusi, cel mai important lucru este sa faci ceea ce te face sa te simti cel mai bine si cea mai frumoasa, fie ca e vorba de o fata plina de machiaj,un machiaj dramatic, fie  ca e vorba  un machiaj natural si de o simpla aplicare a balsamului pentru buze.

Alegerea ingredientelor produselor pe care le folosesti ramane o prioritate pentru oricare dintre femei, indiferent de tipul de machiaj pe care il adopta. BottegaVerde.ro aduce peste 300 de ingredinte naturale din inima Toscanei si nu numai, perfect impletite in produse care vor curata, hirata si proteja tenul sau pielea ta, in functie de nevoile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *