3 TRATAMENTE DE SUCCES pentru caderea excesiva a parului!

Este posibil sa vezi mai mult par in perie decat de obicei din mai multe motive. Deficientele de vitamina D, problemele tiroidiene si menopauza sunt toate vinovate de caderea parului.

Daca o afectiune medicala iti cauzeaza pierderea parului, poate fi necesara tratarea acesteia.

Proteinele sunt importante pentru intarirea parului si pentru promovarea cresterii acestuia. Valoarea zilnica recomandata este de aproximativ doua pana la trei portii de carne sau o combinatie de patru pana la cinci portii de lapte si fasole.

Inainte de a adopta un anumit regim sau dieta pentru a-ti fortifica parul, apeleaza la sfatul unui specialist.

Suplimentele de vitamine

Daca intentionezi sa iei suplimente pentru a ajuta sanatatea podoabei capilare, spune-i medicului inainte de a incepe sa le iei. In acest fel, medicul poate supraveghea eventualele reactii adverse, inclusiv interactiunile cu alte medicamente pe care le iei.

Chiar daca suplimentele nu necesita o reteta, acestea trebuie luate dupa ce a fost consultat un medic.

Poti incerca si un sampon impotriva caderii parului, de la BottegaVerde.ro, un util adjuvant cosmetic pentru prevenirea caderii parului. Ofera vitalitate firului de par, fara a fi nevoie de supraveghere din partea medicului.

Igiena corecta a scalpului si parului

Nu folosi multe tratamente cum ar fi colorat excesiv sau indreptarea cu placa sau alte instrumente care folosesc aer fierbinte. Lasa parul sa se odihneasca. Foloseste un sampon si un balsam potrivit tipului tau de par si daca ai nevoie, alege o masca de par tot in ton cu nevoile tale. Daca simti ca o masca sau balsamul obisnuit iti incarca parul prea mult, alege sa folosesti dupa baie un ulei de argan restructurant, cu efect de stralucire, ingrijire si protectie pentru parul deteriorat si fragil de la BottegaVerde.ro.

Un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, parul este imbracat intr-un invelis protector care il impiedica sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare – proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat. Confera un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, parul este imbracat intr-un invelis protector, care impiedica parul sa devina rebel.

Preventia este cel mai bun tratament in cazul oricarei suferinte, iar tratarea caderii excesive a parului porneste de la obiceiurile tale zilnice.

Alte trucuri de la specialistii dermatologi:

  • Nu pieptana parul umed. Foloseste un lapte spray cu keratina si cocos, de la BottegaVerde.ro, un produs exceptional pentru parul cret si greu de aranjat. Contine ulei de cocos, Keratina si produse contra umiditatii. Rezultatul este un par minunat, matasos si neted, care se piaptana si se aranjeaza mai usor. Este un produs deosebit, aranjand parul in mod delicat.
  • Foloseste solutii de protectie. Spray-urile pentru protectie solara nu sunt absolut necesare daca folosesti un balsam pentru par fragil si deteriorate de 2-3 ori pe saptamana. Cand nu ai timp sa mai aplici un balsam normal, foloseste un balsam de par, fara clatire, cu ulei de Macadamia si extract de Henna si filtru UV.
  • Nu-ti prinde parul in coada mereu. Daca ai parul lung, atunci nu-l lega intr-un coc sau coada mereu. Acest lucru poate duce la alopecie, ceea ce duce la pierderea treptata a parului. Lasa parul desprins pentru a-l putea lasa sa respire. Atunci cand iti prinzi parul, ai grija sa nu fie prea strans si nu il lega niciodata in timpul somnului.

Bottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Aici este locul in care poti avea parte de ingrediente naturale in produse profesionale, special create pentru nevoile diferite ale fiecarei persoane. Atunci cand te confrunti cu probleme ca cele ale scalpului sau caderii parului, apelarea la produse cat mai aproapiate de natura este cea mai buna solutie. Nu neglija nici cele mai mici semne si apeleaza la Mama Natura pentru solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *