Machiajul perfect pentru roscate: 5 sfaturi pentru a arata senzational!

Daca esti roscata natural sau daca te-ai vopsit recent in nuante cu subton rosu, atunci stii ca uneori poate fi dificil sa iti alegi produsele de makeup. Roscatul parului tau nu arata bine in combinatie cu orice culoare, iar asta iti poate da batai de cap. Poti afla, insa, cateva secrete care sa te scoata din impas si sa te inspire in zilele in care ai ramas in pana de idei.

Iata cateva idei pentru machiajul roscatelor!

1. Uniformizarea nuantei tenului

Daca esti roscata natural, probabil te confrunti si cu aparitia pistruilor, mai ales dupa expunerea la soare. Trebuie sa ai grija intotdeauna sa folosesti produse cu factor de protectie solara, pentru ca numarul acestora sa nu creasca din ce in ce mai mult. Ar fi bine, insa, sa inveti sa iti iubesti pistruii si sa intelegi ca ei sunt unul dintre lucrurile care te fac sa fii speciala in felul tau. Nu iti acoperi fata cu fond de ten cu acoperire mare, ci foloseste un produs mai usor, cum este BB cream-ul tratament hidratant cu acid hialuronic si rodie de la BottegaVerde.ro. 

2. Obraji in nuante interesante

Dupa ce ai uniformizat nuanta tenului prin aplicarea BB cream-ului, da culoare obrajilor tai folosind un blush intr-o culoare care sa-ti complimenteze trasaturile. O varianta potrivita pentru roscate este fardul de obraji cu extract de aloe si brusture, piersica de la Bottega Verde. 

3. Ochi seducatori

Stii bine probabil ca nu te poti machia cu orice culoare de fard, iar de multe ori iti e greu sa alegi nuante care sa-ti stea bine. In cazul roscatelor este recomandata alegerea nuantelor calde de bej, auriu sau piersiciu sau culori reci ca verdele smarald, movul pruna sau turcoazul. La Bottega Verde gasesti farduri profesionale individuale in toate culorile care sa-ti puna in evidenta trasaturile, iar daca vrei o paleta care sa se potriveasca de minune cu parul tau, alege paleta de farduri de pleoape cu extract de iasomie si vitamina E, nuante de mov, de care te poti folosi pentru crearea unui machiaj complex.

4. Ochi de pisica

Daca nu ai timp sa iti aplici farduri sau vrei un machiaj simplu si clasic, poti alege sa-ti conturezi ochii cu ajutorul tusului de ochi. Daca ti se intampla adesea sa iti lacrimeze ochii, o alegere perfecta pentru tine ar fi tusul de ochi waterproof cu pantenol de la BottegaVerde.ro.

5. Buze naturale

Pentru ca parul tau are deja o nuanta puternica, ce iese in evidenta, nu folosi culori puternice pentru buze, ci permite roscatului sa fie vedeta! Lasa-ti buzele in nuanta lor naturala si complimenteaza-le cu un luciu de buze discret. Luciul de buze cu extract de piersica si vitamina E, roz nude de la BottegaVerde.ro este perfect pentru roscate. 

Daca ai probleme atunci cand vine vorba de alegerea makeup-ului pentru ca ai ales o nuanta a parului cu reflexii rosii sau esti roscata natural, alege culori care sa se potriveasca bine cu parul tau si invata sa-ti iubesti trasaturile! BottegaVerde iti demonstreaza ca te respecta oferindu-ti produse de calitate, imbogatite cu extracte naturale, in culori deosebite si cu texturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *