Anticearcan, corector sau pudra? Iata diferentele dintre aceste produse cosmetice!

Anticearcanul, corectorul sau pudra corectoare se numara printre cele mai folosite produse utilizate in machiaj, care ne ajuta pentru a ascunde anumite imperfectiuni care ne deranjeaza de pe chipurile noastre. Insa stiti care sunt diferentele dintre aceste produse? Sunteti sigure ca stiti cum sa le folositi corespunzator? Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, este aici sa ne ajute!

Anticearcanul

Un anticearcan este acel produs care ascunde cearcanele, petele intunecate de sub ochi si pistruii de pe fata, rezultand ca o fata obosita instantaneu sa para mai stralucitoare este un element indispensabil pentru crearea unui ten perfect. In functie de ceea ce doriti sa acoperiti, exista o multitudine de nuante si soiuri, cum ar fi bat, pulbere, lichid si tipuri de crema. Tot ce veti avea nevoie sunt niste tehnici simple pentru a obtine o finisare frumoasa. Aici vom introduce modalitatea corecta de a alege si de a utiliza un agent de concealer pentru a crea un ten tanar si frumos.

Foloseste un stick corector cu ulei de migdale dulci si vitamina E, practic ce acopera cearcanele, liniile fine si imperfectiunile. Ideal pentru a-l avea la tine tot timpul, pentru retusuri rapide pe tot parcursul zilei si un makeup mereu impecabil. Formula inovatoare, bogata in pigmenti puri, ofera o acoperire perfecta lasand pielea sa respire. Contine vitamina E, anti-imbatranire si ulei de migdale dulci, hranitor.

Corectorul

 

Corectorul se foloseste pentru a neutraliza orice pete. Acestea vin in 4 nuante de verde, galben, piersic si lavanda. Ele functioneaza practic ca aceasta. Orice culoare care este opusa rotii de culoare neutralizeaza contrapartida opusa. Verdele neutralizeaza rosu, galbenul neutralizeaza purpuriul, lavanda va neutraliza galben, iar caiseul va neutraliza albastrul.

Opteaza pentru un corector lichid cu extract de rodie si vitamina E, care are o atingere matasoasa si placuta, usor si rapid de utilizat. Cu putine aplicari, minimizeaza cearcanele, petele, imperfectiunile si liniile fine, avand un rezultat foarte natural. Textura sa speciala, usor de adaptat, se amesteca perfect cu tenul.

Pudra corectoare

Pudra corectoare neutralizeaza roseata sau subtonurile si face pielea sa para mai usoara utilizand aceasta formula usoara. Bucurati-va de o fata lipsita de stralucire, fara cusur, cu fiecare utilizare!

Cum se aplica?

  • Folosind o perie de ten, se rotesc peste pulberi si se aplica peste fata in miscari de miscare.
  • Pentru a folosi pulberile in mod individual, selectati corectorul ales si o mica pensula de concealer, pat pe zona pe care doriti sa o neutralizati.

Pudra compacta cu acid hialuronic este o pudra micronizata ce se imbina perfect cu pielea si finiseaza machiajul cu un efect de matifiere sofisticat. Formula inovatoare hidratanta cu atingere matasoasa asigura confort instantaneu chiar si pentru pielea uscata, mentinand-o hidratata. Contine acid hialuronic, hidratant si vitamina E antioxidanta.

Fiecare femeie isi doreste un ten radiant, perfect conturat si iluminat, ce lasa senzatia de prospetime si vitalitate. BottegaVerde.o iti pune la dispozitie game variate de produse, bazate pe ingrediente naturale, care au scopul de a corecta micile imperfectiuni. Produsele de make-up profesionale Bottega Verde sunt caracterizate de un rafinament plin de naturalete, fiind alegerea femeilor care, in definirea propriului stil, stiu sa combine intelept cele mai bune traditii cu inovatia. Pentru mai multe detalii, viziteaza https://www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *