Make-up Alert: CUM iti dai seama daca produsele de beauty au expirat!

Rimel

Rimelul este unul dintre cele mai indragite produse de machiaj pentru ca ne ajuta sa avem niste gene lungi si voluminoase fara prea mult efort. Oricat de iubit, rimelul poate deveni dusmanul nostru daca continuam sa il folosim dupa termenul de valabilitate, asa cum din pacate, se intampla de cele mai multe ori. De regula, un rimel nu ar trebui sa stea in trusa noastra de machiaj mai mult de 6 luni pentru ca acesta se va usca si va oferi genelor un aspect neplacut si incarcat. Mai mult decat atat, bacteriile si micro-organismele care se inmultesc in tubul rimelului ne pot pune in pericol sanatatea, cauzand infectii si iritatii la nivelul ochilor.

Pentru cele mai frumoase gene, opteaza pentru un rimel pentru alungire cu proteine de matase si vitamina E, negru intens.

Lac de unghii

Fie ca suntem adeptele unui look business sau casual, lacul de unghii ne ajuta mereu sa avem niste maini impecabile. Cu toate astea, se intampla frecvent ca lacul de unghii indragit sa ne tradeze atunci cand avem o “urgenta de frumusete” pentru ca s-a uscat. Din cauza rutinei de zi cu zi si a faptului ca suntem mereu ocupate, nu avem timp sa verificam produsele de infrumusetare insa specialistii ne atrag atentia ca acest lucru trebuie sa devina o prioritate. Daca lacul de unghii s-a uscat pentru ca l-ai uitat deschis, poti folosi cateva picaturi de acetona pentru a-l readuce la viata, insa, daca acesta s-a uscat pentru ca a expirat, iti recomandam sa iti achizitionezi altul nou.

Farduri de ochi

Fardurile sunt produsele de machiaj cu cea mai mare durata de viata pentru ca este nevoie de extrem de putin produs pentru a realiza look-ul dorit. Chiar si asa, nu trebuie sa ne lasam pacalite si sa folosim o trusa de machiaj cel mult 1 an de zile de cand am desfacut-o. Pentru a stii cand vine timpul sa ne descotorisim de paleta noastra de farduri, putem scrie cu markerul pe ambajul produsului data la care a fost desfacut. In acest mod, vom fi tot timpul ferite de complicatiile pe care folosirea fardurilor dupa data de expirare le pot aduce sanatatii noastre.

Alege o paleta cu fard de pleoape cu extract de iasomie si vitamina E de la Bottega Verde, pentru a tine toate fardurile tale preferate intr-un singur loc. astfel, vei putea retine data expirarii acestora.

Ruj

Atunci cand aducem vorba de culoare pe buze cu siguranta ne gandim la ruj! Acest produs de machiaj indragit ne poate scoate din anonimat, oferind un plus de nuanta buzelor noastre dintre cele mai diverse: rosu, roz, portocaliu sau nuante indraznete precum mov, albastru sau visniu inchis. Desi il iubim, rujul poate fi inamicul nostru cand vine vorba sa-l aplicam dupa ce acesta a expirat. In general, un ruj nu trebuie utilizat la 6 luni dupa ce a fost deschis, insa pentru a fi sigura iti recomandam sa verifici ambalajul. Acelasi lucru este valabil si pentru gloss sau balsamul de buze.

Tus de ochi

Cand spunem “cat eye look” cu siguranta ne gandim la tusul de ochi. Produsul minune ne ajuta sa avem mereu o privire seducatoare, oferind o profunzime ochilor mai ales cand vorbim de un machiaj de seara elegant. Pe cat de indragite, tusurile de ochi ne pot cauza adevarate batai de cap daca sunt folosite dupa termenul de valabilitate. Printre cele mai frecvente probleme putem enumera descuamarea ploapelor, alergii, lacrimarea ochilor sau chiar conjunctivita! Oricare ar fi problema, iti recomandam sa consulti un medic specialist daca ai fost prea entuziasmata de produsul de ochi sau si mai bine, sa-l arunci cand acesta expira!

Opteaza pentru produsele de machiaj de calitate marca Bottega Verde, imbogatite cu extracte naturale si ai grija sa verifici mereu data de valabilitate pentru a evita neplacerile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *