Make-up: 7 tips&tricks pentru a arata mai tanara!

„Au fost odata ca niciodata cateva moduri de a ma machia care m-au facut sa arat mereu tanara!”, cam asa iti doresti sa le povestesti prietenelor tale cand te vor intreba ca „ce faci de te mentii mereu tanara?”. Ei bine, arunca o privire la ce ti-am pregatit mai jos.

7 moduri de a fii mereu tanara

1. Crema de fata. Odata cu inaintarea in varsta se schimba si nevoile pielii fetei tale. Pe langa faptul ca ea are nevoie sa fie hidratata, mai are nevoie sa i se ofere un bonus, ceva care sa o faca sa arate mereu elastica si gingasa. Crema anti-imbatranire este un produs care nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau zilnic. Prin secretia sa de colagen, crema are rolul de a iti mentine mereu elastica si tanara pielea fetei tale.

2. Anticearcanul. Dupa cum bine stii, acest produs de machiaj te poate face sa arati mult mai tanara. El are rolul de a ascunde pungile de sub ochii tai adancite de-a lungul timpului. Ca  sa arati mai tanara si sa ai un machiaj corect, specialistii iti recomanda sa folosesti un anticearcan cu doua nuante mai deschis decat fondul tau de ten, astfel incat sa iti luminezi mult mai mult ochii pelerinati cu ridurile  zambetului. Corectorul stick iluminator cu vitamina E si extract de vanilie este recomandat pentru tenul matur, pentru ca mentine nivelul de umiditate neschimbat, astfel incat sa nu ai neplaceri provocate de machiaj in timpul zilei.3. Fondul de ten. Un fond de ten potrivit iti poate schimba intreaga infatisare. Ai grija ce nuante alegi. O nuanta inchisa te va dezavantaja intotdeauna, in schimb o nuanta cu un ton mai deschis decat nuanta pielii tale te va face sa arati mai tanara.

4. Conturarea fetei. In ceea ce priveste conturarea fetei, ai nevoie de o paleta de farduri pentru obraz, care sa iti scoata in evidenta trasaturile feminine, cum ar fi pometii, barbia etc. Astfel, poti opta pentru o pudra compacta incolora pe care sa o folosesti pentru fixarea machiajului, iar in jurul ochilor poti aplica o cantitate mai mare de pudra, care are rolul de a elibera ridurile de surplusul cu anticearcan. Pentru pometi, barbie si nas, ai nevoie de o pudra mai inchisa, care aplicata corect si nu in cantitati mari iti va pune in evidenta trasaturile tale. Nu uita de blush, este si el important in conturarea pometilor tai. La fel, ai grija ce cantitate de blush folosesti, pentru a nu fii prea excesiva.5. Machiajul sprancenelor. Sprancenele iti lumineaza fata. Asa ca ai grija cum le machiezi, sa nu le incarci cu creion. Poti folosi un fard mai light pentru ele, astfel incat sa arate mereu natural.

6. Machiajul ochilor. Cat despre machiajul ochilor, dupa cum ai observant pielea din jurul ochilor nu iti mai permite sa iti realizezi machiaje extravagante, de aceea este timpul sa incerci o linie simpla de tus de ochi si un pic de rimel pentru a iti pune in evidenta culoarea ochiilor tai. Cat despre fardurile de ochi, doar in momentele mai speciale este recomandat sa apelezi la ele.

6. Rujul. E un lucru remarcat faptul ca odata cu varsta buzele tale s-au mai subtiat, de aceea e bine ca pentru ele sa incerci rujuri matte in nuante naturale, pentru a nu atrage atentia prea tare asupra lor. Sa ai grija ca dupa demachiere sa iti hidratezi mereu buzele.

Stim ca vrei sa arati mereu tanara si frumoasa, de aceea Bottega Verde iti pune la indemana toata gama de produse de care ai nevoie. Produsele lor sunt naturale si incearca sa satisfaca cat mai mult nevoile doamnelor si domnisoarelor prin diversitatea de produse pe care le ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *