Ai ochii albastri? Iata ce culori ale parului ti se potrivesc!

Femeile care au fost inzestrate cu o pereche de ochi albastri trebuie sa stie ca exista cateva nuante de vopsea care le vor accentua si mai mult frumusetea ochilor. Descopera culori potrivite pentru ochi albastri in materie de nuanta a parului.

Culori de par pentru femei cu ochi albastri si piele in nuante calde

Daca pielea ta are o culoare calda, usor bronzata, trebuie sa stii ca nuantele de par care ti se potrivesc sunt maro, caramel, blond auriu si roscat. Ce ai spune daca ai incerca o astfel de nuanta pentru parul tau?

Ros este alegerea ideala pentru femeile cu ochi albastri si un ten usor bronzat.  Acestea au de ales dintr-o varietate infinita de nuante: cupru, aramiu, rosu intens, rosu profund, rosu cu tente de portocaliu sau burgundy. Indiferent de alegerea ta,  ochii si pielea for fi puse in evidenta. Tot ce iti ramane de facut este sa te decizi care este preferata ta. Alege vopsea de par profesionala, roscat auriu inchis de la Color Brio. Asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul. Color brio asigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina, fara conservanti.

Cum este dovedit faptul ca albastrul ochilor este evidentiat imediat in combinatie cu nuante de culori in tonuri calde, trebuie neaparat sa te vopsesti intr-o culoare care sa se potriveasca cu tenul tau. Pentru un efect cu adevarat fabulos, poti opta si pentru niste suvite de par mai deschise, cum ar fi auriu sau roscat.

Pentru femeile cu ochi albastri, care au un ten mai inchis, cu tenta de masliniu si trasaturi orientale, pot profita de acest look exotic pentru a-si face suvite in nuante bronze sau cupru. Aceasta noua infatisare te va scoate cu siguranta din anonimat!

Culori de par pentru femei cu ochi albastri si piele in nuante reci

Daca pielea ta este alba precum cea a Albei ca Zapada, trebuie sa te vopsesti intr-o nuanta de blond cenusiu, roscat deschis sau blond platinat.

 

Daca ai tunsoarea potrivita, poti incerca si o nuata cafenie, cu conditia sa nu aiba tonuri foarte calde in compozitie, asa cum este vopsea de par ciocolatiu inchis de la Color Brio.

Blond deschis este o alta optiune de luat in considerare, care te va ajuta sa fii mult mai interesanta, in special daca nuanta ochilor tai este de un albastru inchis.

Chiar daca o Alba ca Zapada cu ochi albastri pare o idee irezistibila trebuie sa stii ca tonurile de negru  associate cu un ten deschis duc in cele mai multe cazuri la un look monoton, care nu te va avantaja.

Optiunile salvatoare sunt nuantele de saten cu accente aurii, precum nuanta cacao cu lapte de la Color Brio.

In concluzie, femeile care au un ten mai inchis pot opta pentru orice nuanta de roscat, acest truc transformand o fizionomie rece intr-una destul de interesanta. Cele care au fost inzestrate cu un ten deschis, eventual cu pistrui, pot opta pentru un blond cu usoare suvite aurii.

Produsele pentru colorarea parului Bottega Verde sunt raspunsul revolutionar, venit dupa intense cercetari la nevoia noastra de a folosi produse de calitate, eficiente, dar naturale, care sa nu afecteze santatea parului, sau a scalpului. Daca te-ai obisnuit cu ideea ca produsele de colorare sunt un rau necesar este timpul sa te convingi ca nu este nici pe departe asa! Descopera o gama deosebita de culori in nuante naturale, care acopera garantat firele albe si nu afecteaza parul sau pielea capului. Produsele de colorare a parului Bottega Verde nu contin substante agresive sau ingrediente care pot provoca reactii alergice, fara Amoniac, fara Rezorcina, fara conservantii nocivi PPD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *