5 modalitati prin care poti scapa de PETELE maronii de pe maini!

Petele maronii de pe maini nu reprezinta o problema  grava de sanatate, in schimb este o adevarata problema estetica. Ele nu apar numai din cauza procesului de imbatranire, ci si din cauza mai multor factori, precum: expunerea la soare, factori genetici, stres,  sarcina sau deficitul de vitamine. Desi problema nu este grava si nu necesita o vizita la dermatolog, tot ar fi bine daca ai putea sa scapi de inesteticele pete maronii de pe maini. Astazi, ti-am pregatit o serie de metode prin care iti poti recapata frumusetea mainilor tale.

Crema pentru maini anti pete

O solutie foarte practica si eficienta in acelasi timp este folosirea unei creme special destinata mainilor ce prezinta petele de batranete. Noi iti propunem Aminovita, Crema pentru maini, anti – pete, cu pluridefence, alpha arbutina si ulei de susan. Este un tratament special pentru a proteja frumusetea si tineretea manilor, datorita formulei concepute pentru a lupta impotriva semnelor  imbatranirii: pete, piele uscata, decolorari ale pielii. Aceasta contine o combinatie puternica de ingrediente activespecifice: Pluridefence, protectie solara pentru a contracara radicalii liberi, alpha arbutin ce ajuta la atenuarea petelor si a decolorarii si ulei de susan pentru o actiune de protectie. Folosita zi de zi, amelioreaza senzatia de uscaciune, protejeaza impotriva factorilor externi, estompeaza petele si pielea decolorata, aceasta devenind mai neteda, moale si catifelata pentru un sentiment de mani tinere.

Hidratarea zilnica a mainilor

Pentru a-ti mentine mainile sanatoase si catifelate este necesar sa le hidratezi corespunzator. O crema nutritiva, folosita zilnic este ceea ce ai nevoie. Crema de maini hranitoare cu ulei de orez este un produs special conceput pentru frumusetea pielii. Inmoaie si protejeaza mainile si partile corpului cu pielea mai uscata, cum sunt coatele si genunchii, datorita prezentei proteinei de orez, cu actiune de restabilire si vitaminizare si ingrediente active, emoliente si nutritive inclusiv a unui derivat din ulei de masline si unt de shea. Contine extract din boabele de orez din oryzanol, care imbunatateste activitatea de prevenire a procesului de imbatranire. Nu are o structura grasa si se absoarbe imediat. Are proprietatea de a proteja, hrani si inmuia pielea.

Folosirea unui factor de protectie

Toata lumea stie ca razele soarelui sunt daunatoare, mai ales daca petrecem un timp indelungat expusi la UV. De aceea, este important sa ne protejam fiecare parte a corpului, inclusiv mainile. Ori de cate ori iesi din casa, foloseste o crema cu factor de protectie. Poti folosi crema pe care o aplici de obicei pe fata, precum cea de la BottegaVerde cu acid hialuronic. Protejeaza pielea si sporeste frumusetea pielii tale prin textura sa catifelata si hranitoare.

Aloe Vera

Aloe Vera este un remediu foarte bun impotriva hiperpigmetarii pielii, ajutand la regenerarea ei. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici gelul produs de planta pe zona afectata. Repeta acest tratament de mai multe ori si rezultatele se vor vedea curand.

Peeling-ul chimic

Daca iti doresti un tratament rapid, peeling-ul chimic este solutia. Se utilizeaza substante chimice pentru a necroza staturile afectate si a stimula regenerarea pielii. Nu este indicat sa apelezi la aceasta procedura prea des.

BottegaVerde.ro iti este alaturi in orice problema estetica, punandu-ti la dispozitie atat tratamente, cat si cosmetice profesionale pentru rezultate cat mai bune. Produsele noastre sunt create din ingrediente naturale, fara parabeni, sustinand frumusetea naturala. Viziteaza acum magazinul online www.bottegaverde.ro si bucura-te de cele mai bune promotii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *