Ai cosuri pe spate? Iata cum poti scapa de ele!

Daca esti una dintre persoanale care are cosuri si/sau acnee pe spate, atunci trebuie sa faci ceva in aceasta privinta. Cosurile  apar din cauza a doi factori: a afectiunii hepatice sau a pielii grase. Acneea se agraveaza atunci cand cosurile nu sunt tratate, cand produsele cosmetice nu sunt folosite corespunzator, din cauza stresului si a proceselor hormonale prin care treci. Este recomandat sa apelezi la un medic specialist pentru a scapa de afectiunile lasate de aceste neplaceri. Totusi, dupa ce ai fost la medic, poti folosi urmatorii pasi naturisti de mentinere a secretiei de sebum, care nu iti vor afecta cu ceva pielea.

Afla care sunt aceste remedii naturiste citind mai jos!

1. Scapa de cosurile de pe spate cu scruburi pentru corp

  • In contextual acesta, scrubul reprezinta exfolierea pielii. Cosmetologii sustin ca scrubul este recomandat pentru exfolierea pielii moarte, care ajuta la vascularizarea periferica a sangelui si tonifiaza pielea. Pentru cosuri si acnee, scrubul iti ofera hidratare si tonifiecare, astfel incat ele sa se usuce si sa se vindece de la sine.
  • Scrubul pentru corp cu saruri de mare  iti netazeste pielea, oferindu-ti un confort placut la atingere. Este recomandat sa o folosesti de doua ori pe saptamana si are textura unui gel abraziv, asta ca sa iti dai seama cum cum se comporta scrubul.

2. Ritualuri de imbalsamarea

  • Pentru cosurile si acneea de pe spate este important sa folosesti un gel de dus sau un sapun din produse natural, care sa nu iti afecteze starea acestora. Sapunul cu lavanda iti calmeaza cusurile, asta in cazul in care te si dor si ti le cicatrizeaza, astfel incat sa nu se mai stranga sebum in ele.
  • In ceea ce priveste gelurile de dus, incearca sa alegi un produs care contine si ulei, cum ar fi gelul de dus cu ulei de argan, fiindca acesta contine compusi foarte eficienti si activi impotriva cosurilor, care ii ajuta sa se usuce si sa vindece.
  • Daca incerci sa respecti regulile de igiena personala poti scapa in timp de cosuri si acnee. Cu siguranta ca ele pot sa mai apara, asta depinde de starea ta psihologica, de mediul in care te afli si daca schimbi produsele cosmetice. Ai grija cu acesti factori si incearca sa iti dai seama care dintre acestia iti schimba echilibrul pielii.

BottegaVerde.ro este o companie care ofera produse naturale unui public cat mai larg si mai diversificat, printre care si persoanelor care sufera de cosuri pe spate sau acnee. Produsele Bottega Verde sunt concepute pe baza unor retete italienesti cu plante din zona Mediteranei, care au mirosuri aromate si diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *