3 sfaturi utile pentru alegerea gelului de dus POTRIVIT tipului TAU de piele!

Care este principalul aspect de care tii cont atunci cand esti in cautarea unui gel de dus? Marea majoritate a persoanelor tin cont de felul in care miroase produsul, iar mai apoi se gandesc la celelalte aspecte, precum ingredientele, pretul si tipul de piele caruia ii este destinat. Intr-adevar, parfumul este cel mai important factor de care ne lasam influentate in alegerea gelului de dus, dar este indicat  sa fim si mai selectivi.  Gelul de dus ar trebui ales, in primul rand, in functie de tipul de piele pe care il avem.

Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, iti prezinta principalele astepcte de care trebuie sa tii cont atunci cand esti in cautarea produsului potrivit pentru curatarea pielii tale.

Tine cont de tipul tau de piele!

Senzatia de „piele care strange” imediat dupa ce faci dus este manifestarea clara a faptului ca produsul pe care il folosesti pentru curatare este unul prea agresiv, ce degreseaza in exces, pielea. Persoanele care au pielea mai uscata, este bine sa opteze pentru un gel de dus hidratant care contine, pe langa o baza de spalare delicata, si agenti de hidratare precum glicerina sau uleiuri hidratante.

Gel de dus cu ulei de argan si lapte de iris este ideal pentru o baie delicata ce ofera catifelare pentru toate tipurile de piele si invaluie corpul intr-o spuma moale, cremoasa si un parfum incantator. Ulei de argan din compozitie ofera un rol emolient si hranitor. Laptele de iris este perfect pentru pielea exigenta. Mai mult decat un gel de dus, o placere imensa pentru piele si simturi.

Opteaza pentru arome naturale

Gelurile de dus Bottega Verde sunt o categorie de produse cu totul speciala, creata doar pe baza de arome si ingrediente naturale, provenite din uleiuri esentiale extrase pe cai naturale.

Produsele de ingrijire a corpului BottegaVerde.ro sunt un amestec de incantare, desfatare, rasfat, pare ca au inchisa in ambalajul frumos toata prospetimea primaverii, tot exotismul fierbinte al verii, tot dulcele si puritatea naturii. Sunt un rasfat simplu, deloc sofisticat, pentru seri placute, dupa o zi de munca, sau inceputul energizant al unei zile placute. Pe pagina BottegaVerde.ro vei gasi geluri de dus pentru toata gusturile, dar mai ales pentru orice fel de dispozitie.

Gelul de dus cu extract de cacao rasfata pielea, trezeste simturile si transforma o banala baie intr-o pauza de relaxare si placere. Parfumul delicios imbraca corpul in senzatia de ciocolata si spuma moale mangaie pielea oferindu-i senzatii infinite de placere. Opteaza pentru acest produs daca iti doresti un gel de dus fara parabeni sau formaldehida.

Alege un gel de dus al carui miros te reprezinta, dar creat pe baza de arome naturale

Primul reflex pe care il ai atunci cand vrei sa cumperi un gel de dus este sa vezi cum miroase. Ar trebui sa schimbi acest obicei si sa incepi prin a te uita la etichetele produselor, pentru a alege un gel de dus cu un pH cat mai apropiat de cel al pielii.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la gelul de dus frumos mirositor. Substantele tensio-active irita pielea, daca nu sunt asociate in mod echilibrat. Evita gelurile de dus parfumate, in special daca ai pielea sensibila, pentru ca moleculele parfumate pot irita pielea.

Gelul de dus cu aroma de mure salbatice te invaluie cu parfumul vesel si dulce al murelor, in timp ce iti curata pielea. Formula sa speciala cu extract de mure produce o senzatie minunata de catifelare incantatoare, iar tu vei simti o stare de bine ca intr-o mica oaza de fericire. Bogat, parfumat si incantator, iti curata pielea cu spuma delicata si iti rasfata simturile cu parfumul vesel si dulce al murelor. Este creat pe baza de ingrediente naturale, fara parabeni sau formaldehida.

Gelurile de dus de la Bottega Verde sunt un rasfat simplu, deloc sofisticat, pentru seri placute, dupa o zi de munca, sau inceputul energizant al unei zile incarcate. Pe pagina BottegaVerde.ro vei gasi geluri de dus pentru toata gusturile, dar mai ales pentru orice fel de dispozitie. Alege un gel de dus pe placul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *