Parfumul in functie de anotimp. Iata cele mai potrivite arome de primavara!

Parfumul este principalul element care defineste personalitatea unei femei, fiind o amprenta personala care se poate reinventa in functie de anotimp. Pentru ca toamna si-a intrat in drepturi cu arome puternice si delicioase, a sosit momentul sa descoperi si tu care sunt cele mai potrivite parfumuri ale sezonului!

Cele mai potrivite arome de parfumuri pentru primavara!

  • Extracte dulci de argan

Daca esti adepta aromelor dulci, incearca un parfum cu extract de argan – Argan del Marocco. Acest parfum elegant si cuprinzator, imbina mirosul condimentelor orientale cu mirosul dulce al florilor albe si al vaniliei. Acest parfum cu extract de argan este ideal pentru a visa si a crea vise!

 

  • Arome de iris alb

 

Un parfum cu aroma de iris alb este o aroma neasteptat de pretioasa si delicata, ce aduce un omagiu regiunii Mediteraneene. Apa de toaleta cu aroma de iris alb din gama Iris Blanco este perfecta pentru cei visatori si pasionali. Aromele de mosc, vanilie si flori de primavara sunt senzuale si atragatoare, transformand fiecare zi intr-o romanta incantatoare. Petalele albe te vor duce cu gandul la pur si curat dar, mai ales, la aerul proaspat de primavara.

 

  • Parfum cu extract de magnolie

 

Apa de toaleta Magnolia Nera este creata pentru a putea purta pe piele unele dintre cele mai pretioase parfumuri florale. O apa de toaleta delicata si imbietoare, ce prevesteste primavara si te duce duce cu gandul la cele mai frumoase gradini de flori.

 

  • Extract de scortisoara

 

Apa de parfum Spicy Red – Man este un amestec ideal ce ofera un boost de energie si o aparitie barbateasca de neuitat. Aromele picante de scortisoara sunt cele care transforma fiecare zi intr-o aventura mult asteptata. Aceasta combinatie surprinzatoare este special conceputa pentru cei carora adora neprevazutul. Ofera-i in dar acest parfum si lasa-l sa se descopere.

 

 

Indiferent de sezon, BottegaVerde.ro te asteapta cu un val de mare inspumat, o explozie florala sau o magie fructata, fiind cateva dintre micile secrete care invaluie exceptionalele parfumuri. Porneste intr-o minunata calatorie senzoriala alaturi de Bottega Verde, in care parfumurile sunt respirate cu sufletul. Intra pe www.bottegaverde.ro pentru a descoperi aromele sufletului tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *