Ingrijirea tenului tern: 3 trucuri pe care TREBUIE sa le stii!

Din ce in ce mai des ne confruntam cu problema unui ten obosit si tern. Nu poate fi nimic mai neplacut decat pierdera vitalitatii si stralucirii pielii, imbatranind-o prematur. Exista nenumarate cauze ale acestei probleme incepand de la fumat, oboseala sau un stil de viata dezechilibrat la factori externi precum poluarea sau frigul. Din fericire, poti apela la mici trucuri care te vor ajuta sa iti recapeti sanatatea si frumusetea tenului. De aceea, astazi ti-am pregatit 3 trucuri pe care trebuie neaparat sa le stii pentru a scapa de un ten tern.

Alege o crema de fata potrivita

Cand vine vorba de un ten obosit si lipsit de vitalitate, un prim pas important reprezinta aplicarea unei creme adecvate. O crema hidratanta poate face minuni pielii tale, lasand-o sanatoasa si intinerita. Alege intotdeauna o crema nutritiva, care iti ilumineaza fata in acelasi timp. Noi iti propunem Crema de fata Iluminatoare cu ulei de argan si lapte de iris de care te vei indragosti pe loc. Este un tratament cu o actiune hidratanta, hranitoare si antioxidanta potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea mai exigenta. Uleiul de argan, un pretios elixir al frumusetii, bogat in vitamine, are o puternica actiune hranitoare, antioxidanta, hidratanta, antirid si stimuleaza regenerarea celulelor. Laptele de iris, deosebit de delicat, are proprietati de calmare. O formula bogata ce ofera tenului confort, catifelare si o stralucire imediata. Parfumul sau delicat ofera bunastare tenului si il face mai frumos si mai rezistent la trecerea timpului.

Aplica saptamanal o masca scrub

Pentru a avea un ten sanatos si radiant este necesar sa iti cureti pielea in profunzime cel putin o data pe saptamana cu ajutorul produselor profesionale. Fereste-te de solutiile chimice si alege intotdeuna produse cu ingrediente naturale si textura delicata. In acest mod, pielea ta nu va avea de suferit mai tarziu si va ramane tanara si sanatoasa pentru un timp indelungat. Incearca Masca scrub 2 IN 1 hidratanta cu mar si kiwi. Este un tratament 2-in-1 extrem de agreabil care da stralucire tenului tau. Este perfect pentru persoanele cu un ten tern si lipsit de vitalitate. Folosite scrubul si clateste-l pentru indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte de pe fata sau mentine-l cateva minute pentru un tratament de hidratare. Formula speciala, la fel de revigoranta ca un sorbet, contine suc concentrat de mar verde si kiwi oferind pielii o tornada de energie si prospetime!

Ai grija la demachiant

Nu te-ai fi gandit pana acum ca produsele de damachiere ti-ar putea face rau, nu? Insa, un demachiant nepotrivit iti poate deteriora sanatatea pielii. Daca tenul tau este sensibil si pare mereu obosit, ai nevoie de un demachiant delicat care sa iti curete si sa iti hraneasca in acelasi timp fata. Demachiantul iluminator cu alpaflor, gigawhite, acid hialuronic si lemn dulce reprezinta cea mai buna solutie. Este un gel proaspat si delicat, care indeparteaza impuritatile, elibereaza porii si curata cu eficacitate tenul. Formula sa este imbogatita cu Alpaflor Gigawhite si lemn dulce. Textura  de tip gel confera o senzatie imediata de prospetime. Utilizat in fiecare zi, dimineata si seara, dezvaluie o piele curatata si radianta, pentru un ten perfect la orice varsta.

Astfel, pentru a avea un ten frumos si sanatos in permanenta este nevoie sa iti insusesti un ritual zilinc de ingrijire, care trebuie sa includa in mod obligatoriu curatare si hidratare. Pe www.BottegaVerde.ro gasesti toate produsele de care ai nevoie astfel incat pielea ta sa radieze in orice moment al zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *