Rujuri pentru blonde: 3 nuante must have pentru machiajul de zi si seara!

Stim toate cat de greu este uneori sa gasim nuanta potrivita de ruj. Daca esti blonda stii sigur ca iti plac anumite culori de ruj care nu sunt foarte potrivite pentru trasaturile tale. Femeia ocupata a zilelor noastre cauta de multe ori o nuanta de ruj care sa fie versatila, putand fi purtata atat la machiajul de zi, cat si seara, la evenimente speciale unde trebuie sa fie eleganta. Acest lucru face alegerea nuantei de ruj si mai dificila. Poti afla insa cateva secrete care sa te ajute sa alegi cu usurinta nuantele perfecte pentru tine si cum sa le adaptezi de la zi la seara.

Citeste aici ce nuante de ruj ti se potrivesc

  1. Rujul rosu

Daca esti blonda, probabil culoarea ta preferata de ruj este rosul. Daca nu este printre favoritele tale, ar trebui sa fii constienta de faptul ca aceasta iti complimenteaza trasaturile si te scoate in evidenta. Pentru a alege un ruj potrivit atat pentru zi, cat si pentru ocazii speciale, cauta o nuanta de ruj rosu deschis care sa te atraga. Poti opta pentru rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii in nuanta macilor, de la BottegaVerde.ro. Un tratament ce are grija de buzele tale, rujul intens hidratant nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei. Cu textura cremoasa si stralucitor, acesta protejeaza buzele cat timp ofera culoare si luminozitate.  

  1. Rozul feminin

Pentru zilele in care iti doresti sa fii feminina, iar machiajul tau sa fie la fel, poti alege nuante vibrante de roz. Daca iti place deja sa folosesti ruj roz, stii ca exista variante extrem de diferite de roz. Unul dintre rujurile pe care le poti purta atat ziua, cat si seara, la evenimentele la care trebuie sa fii sofisticata este rujul roz ciclam. Daca in timpul zilei iti realizezi un machiaj simplu, iar rujul este singura pata de culoare, aceasta nuanta nu va fi prea puternica. In timpul serii poti folosi ruj ciclam si in combinatie cu ochi machiati in nuante aurii sau smokey. Rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii, ciclam de la Bottega Verde este o varianta minunata, acesta hranindu-ti buzele si oferindu-le o nuanta bogata in acelasi timp.

  1. Coraiul indraznet

Pentru blondele indraznete, un ruj corai este ideal. Acesta este un produs care te poate scoate din anonimat si care poate fi folosit cu usurinta atat ziua, cat si seara. Rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii, corai de la Bottega Verde te poate scoate din impas atunci cand vrei o nuanta pretioasa care sa te puna in evidenta in orice moment al zilei.

Exista numeroase secrete de care blondele pot tine cont atunci cand isi alegi rujul, mai ales daca isi doresc o nuanta care sa se potriveasca atat pentru seara cat si pentru zi. Ai grija, insa, indiferent de machiajul pe care il realizezi, sa alegi produse de calitate, care sa fie benefice tenului tau si sa nu il irite. De aceea, Bottega Verde vine in intampinarea ta cu produse realizate din ingrediente naturale ce se bazeaza pe puterea vindecatoare a naturii si utilizeaza principiile active ale plantelor in scop terapeutic pentru pielea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *