Ghid de make-up: cele mai potrivite nuante de ruj pentru brunete

De multe ori este usor sa dai gres in privinta nuantei rujului. Aceasta trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa fie in armonie cu nuanta parului si cu subtonul pielii. Daca esti bruneta si vrei sa afli care sunt cele mai bune variante de ruj pentru tine, poti afla cateva secrete care sa te ajute sa iei de fiecare data decizia potrivita.

Descopera, mai jos, nuantele de ruj ideale pentru brunete:

  1. Rujul inchis

De cele mai multe ori, brunetele au tenul ceva mai inchis la culoare sau au un subton auriu, iar pentru acestea sunt potrivite nuantele inchise de ruj. Poti alege culoarea ta favorita de ruj, insa incearca sa optezi pentru nuante mai inchise, care sa iti complimenteze trasaturile. Unul dintre cele mai flatante rujuri pentru brunete este rujul maro inchis. Daca vrei sa ai grija de buzele tale si sa le hranesti, fara sa le usuci prin aplicarea produselor, poti alege rujul hidratant cu ulei de argan, cacao de la BottegaVerde.ro. Asa cum ii sugereaza si numele, acesta are o nuanta care aminteste de pudra de cacao, fiind ideal pentru brunetele cu o nuanta medie sau inchisa a pielii.

  1.  Tipul de roz potrivit

Daca nu esti adepta nuantelor de maro, poti alege culori mai vii, insa si acestea trebuie sa fie adaptate trasaturilor tale fizice. Atunci cand vrei sa ai un machiaj mai feminin, poti alege rozul, insa ai grija ca acesta sa fie un ruj roz inchis. Daca esti in impas, poti alege rujul cremos cu unt de shea, roz hibiscus de la Bottega Verde. acest ruj are o consistenta cremoasa delicata, oferind o aplicare stralucitoare si usoara, extrem de luminoasa.

  1. Mov pruna

Fara indoiala, una dintre cele mai deosebite si potrivite nuante de ruj pentru brunete este movul pruna. Aceasta culoare poate fi purtata atat in timpul zilei, asortat unei tinute simple si unui machiaj discret, cat si in timpul serii, la un eveniment unde vrei sa dai o nota de eleganta look-ului tau. Ai grija sa alegi un produs usor de aplicat, care sa nu arate neuniform pe buze. Rujul hidratant cu ulei de argan de la BottegaVerde.ro are o culoare vibranta, care cu siguranta nu te va dezamagi.

Alege o nuanta de ruj care ti se potriveste si este in acord cu nuanta naturala a ochilor, a parului si a pielii tale. Ai grija la ingredientele trecute pe eticheta si opteaza pentru variantele cat mai naturale ale produselor cosmetice folosite. Din acest motiv, Bottega Verde vine in intampinarea ta cu cele mai potrivite variante de cosmetice realizate din ingrediente naturale, atent selectionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *