Garden Eyebrows sau cea mai noua tendinta de stilizare a sprancenelor!

 

Este greu de spus cand exact a aparut aceasta tendinta care a inceput ca o explozie pe Instagram, dar nu pare sa plece inca nicaieri. Doar in anul 2017 au aparut peste 17 moduri diferite de stilizare a sprancenelor  – fiecare fiind mai accentuat decat ultimul .

 Ce inseamna Garden Eyebrows?

Aspectul in cauza prezinta accente evidentiate cu tematica gradina, potrivite pentru un machiaj de zana, inclusiv flori mici si autocolante cu fluturi, amplasate in mod confortabil pe si in jurul sprancenelor, precum si o baza luxurianta, verde, care confera unaspect de praf magic sau iarba verde.

Cu siguranta acest trend de machiaj al sprancenelor va lua amploare tot mai mult, dat fiind faptul ca toate pasionatele de machiaj il indragesc, datorita creativitatii care poate fi pusa in practica la un astfel de machiaj.

 Cum se realizeaza Garden Eyebrows?

Ceea ce veti avea nevoie este un tip de ceara cosmetica, un pigment in culoarea ierbii, eye liner, creion de ochi si fard de pleoape. Pentru un plus de stralucire, puteti utiliza si flori false sau naturale, mici autocolante de tip fluture, buburuze sau frunze.

Pentru inceput, ai nevoie de un creion de sprancene in nuanta inchisa, pentru ca sprancenele tale sa prinda forma si firele mici si subtiri sa fie evidentiate.

Creionul de sprancene cu vitamina E poate fi extrem de util, datorita texturii cremoase și a capacului cu periuță. Ridica fiecare fir de par sus in sus, folosind periuta speciala. Poti opta pentru un kit pentru sprancene care este complet si contine mai multe nuante. Kit-ul pentru sprancene cu vitamina E contine o ceara modelatoare pigmentata si usoara, ideala pentru modelarea acestora in forma dorita. Aplica ceara cosmetica, pentru ca fardul pentru sprancene sa se lipeasca de acestea. Poti utiliza un praf pigment sau un fard pentru ochi in nuanta verde cu particule stralucitoare.

Opteaza pentru un fard de pleoape cu vitaminele A si E in nuanta verde kaki, pe care sa il aplici in jurul sprancenelor naturale.  

 Autocolantele au rolul lor

Tot ce trebuie sa faci acum este sa lipesti autocolante cu gaze, flori sau fluturi chiar deasupra sprancenelor ori in laterale si deasupra acestora. Poti utiliza un tus de ochi sau un eyeliner colorat cu care sa faci desene la coltul extern al ochiului.

  Pentru un machiaj de zana, utilizeaza un tus de ochi cu sclipici auriu pe care sa il folosesti pe pleoapa superioara, pe pleoape inferioara sau cu care poti desena flori in jurul ochilor.

Exista nenumarate tipuri de machiaje Garden Brow si important este sa il gasesti pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Pune-ti in par cele mai frumoase flori naturale pentru ca look-ul tau de zana sa fie complet. Cosmeticele Bottega Verde se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire. Bottega Verde pune la dispozitie o gama variata de produse de make-up perfecte pentru machiaje de efect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *