Afla de ce TREBUIE sa integrezi uleiul de cocos in rutina ta de skincare!

 

Uleiul de cocos este un produs natural minunat pe care il poti introduce cu usurinta in rutina de frumusete de zi cu zi. Bogat in acizi grasi, uleiul de nuca de cocos mareste hidratarea pielii, creste elasticitatea pielii, ceea ce inseamna ca are efecte anti-imbatranire. Uleiul de cocos contine, de asemenea, multi antioxidanti, in special vitamina E, ceea ce inseamna ca poate proteja pielea de agentii externi, cum ar fi soarele. In plus uleiul de cocos contine acid lauric, care are proprietati antimicrobiene, ceea ce inseamna ca poate ajuta la combaterea bacteriilor cauzatoare de acnee.

Cuvantul ,,ulei” poate fi inselator deoarece acesta este de fapt solid pana in momentul in care ajunge la temperatura corpului. Adesea in zilele fierbinti de vara acesta este lichid, dar daca se pastreaza la o temperatura interioara normala, va avea o consistenta solida.

Uleiul de cocos se gaseste foarte usor si nu este nici scump. Avand in vedere ca multi oameni cauta produse de frumusete naturale, uleiul de cocos a devenit destul de popular. Exista numeroase modalitati de a utiliza acest produs atunci cand vine vorba de ritualul tau de frumusete.

Iata de ce trebuie sa integrezi uleiul de cocos in rutina ta de skincare:

 Este un bun hidratant facial

Uleiul de cocos te ajuta sa obtii o piele hidratata si sanatoasa. Indicat este sa utilizezi o cantitate mica si sa o aplici pe fata inainte de culcare. De retinut este ca uleiul de nuca de cocos va sta putin la suprafata, pana acesta se va inmuia si in cele din urma va intra in ten. Desigur il poti folosi si in alte parti ale corpului, unde pielea este deshidratata si subtiata.

 Te scapa de ridurile nedorite de la ochi

Datorita faptului ca uleiul de cocos este hidratant, este foarte bun pentru zona de sub ochi, acesta te scapa de ridurile nedorite de la ochi. Aplicarea unei mici cantitati in jurul ochilor va mentine pielea hidratata si de asemenea, va minimiza liniile fine, care apar de obicei din cauza deshidratarii pielii.

 Il poti utiliza ca agent de curatare a pielii

Poti utiliza uleiul de nuca de cocos pentru a te spala pe fata. Uleiul de cocos este extrem de bland si nu iti va infunda porii. Este posibil sa ti se para ciudat sa te speli pe fata cu ulei, mai ales daca ai tenul gras, insa nuca de cocos este un produs excelent pentru a fi utilizat pe pielea predispusa la acnee. Multi oameni recomanda aceasta tehnica.

 Este benefic pentru hidratarea buzelor

Daca ai buzele uscate sau crapate, uleiul de cocos poate fi remediul perfect pentru o vindecare usoara si instantanee. Aplica uleiul de cocos inainte de somn si te vei trezi cu buze sanatoase si catifelate. Poti opta pentru luciul de buze cu ulei de cocos, de la Bottega Verde, pentru a obtine buze matasoase si hidratate datorita ingredientului minune.

 Hidrateaza pielea corpului in profunzime

 Daca ai o piele sensibila, care se irita de la aplicarea cremelor, solutia este chiar aici. Utilizeaza crema de corp care are in continutul ei nuca de cocos pentru a obtine o piele hidratata, fara imperfectiuni, dar si fara iritatii. Poti alege crema de corp cu ulei de cocos, de la Bottega Verde si astfel vei obtine o piele catifelata, plina de stralucire si elasticitate.

Produsele pentru ingrijirea corpului de la Bottega Verde, pot fi benefice pentru pielea ta si te pot ajuta sa-ti recapeti stralucirea. Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul nostru www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *