Oaza de liniste, in confortul casei tale

  Ce poate fi mai placut decat sa-ti bei cafeaua intr-o atmosfera linistita, insotita de o aroma placuta ce dainuie in casa ta? De asemenea, cu toate ca este invizibil, mirosul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii il observa atunci cand iti trec pragul casei. Descopera cum iti poti transforma casa intr-o oaza de liniste.

Foloseste difuzoare de parfum cu ingrediente naturale

  Uita de odorizantele scumpe, cu arome care pot fi nocive atunci cand alegi sa-l folosesti in locul in care iti petreci o mare parte din zi. Pentru un ambient mai placut, dar si sanatos, te poti orienta catre un difuzor cu ingrediente naturale. Pentru un mix dintre fresh si dulce, poti opta pentru difuzorul de parfum cu aroma de vanilie neagra, un amestec de arome exotice care iti va invada casa si te vei bucura de atmosfera pe care ai creat-o.

Esti o persoana care adora primavara? Atunci, difuzorul cu aroma de iris va fi perfect pentru casa ta, oferind o amintire senzoriala din anotimpul preferat. Mirosul delicat raspandeste prospetimea primaverii, pentru o casa care infloreste tot anul.

Creeaza atmosfera cu lumanarile parfumate

Daca vrei sa  creezi o atmosfera numai buna de a citi o carte, de a scrie ceva sau pur si simplu, de a sta in liniste si a te relaxa, lumanarile parfumate sunt aliatul perfect pentru a crea ambientul pe care ti-l doresti.

Lumanarea parfumata cu ulei si aroma de argan ne poate crea atmosfera pentru o relaxare deplina. Confera locuintei tale un aer linistit si emana o aroma senzuala si delicata. Ne putem alege aroma, in functie de dispozitia pe care o avem, tocmai pentru o starea de bine si un moment de relaxare.
 Intra pe Bottega Verde.ro si descopera aromele create special pentru tine care iti vor improspata casa si iti vor crea  confortul de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *