3 produse must-have pentru a scapa de imperfectiunile tenului

  Tenul gras, cosurile sau punctele negre sunt doar cateva dintre imperfectiunile care apar pe ten din varii motive. Dar, exista solutii si pentru aceste mici probleme care ne impiedica sa avem un ten impecabil. Descoperiti 3 produse must-have care va vor ajuta sa scapati de impuritati.

Curata tenul cu un gel potrivit

  Atunci cand aveti un ten sensibil cu mici impuritati, trebuie sa fiti mult mai atente in momentul in care alegeti produsele de ingrijire. De asemenea, trebuie sa respectati pasii de ingrijire a tenului, daca doriti sa vedeti rezultate. Gelul demachiant cu extract de salcie este un produs care, cu siguranta te va ajuta sa elimini excesul de sebum dar si impuritatile acumulate pe parcursul zilei. Formula sa contine un mix de ingrediente active cu proprietati purificatoare. Cu o textura fluida, aplicati o cantitate generoasa de produs si masati delicat pana se formeaza o spuma usoara. Curatati tenul ori de cate ori este nevoie.

Foloseste un gel corector S.O.S

        Ti-au aparut cativa inamici pe fata si incerci sa scapi de ei? Nu este usor dar nici imposibil. Daca ai un ten sensibil cu mici probleme, ar trebui sa ai mare grija ce produse folosesti. Pe langa efectul de acoperire pe care il pot oferi multe produse, problemele pe care le avem pe ten ar trebui tratate. Gelul corector S.O.S pentru impuritati va poate ajuta pentru a scapa de inamici de pe fata, lasand tenul catifelat si fara imperfectiuni. Produsul a fost creat pentru a asigura prospetimea si frumusetea pielii, normalizand starea epidermei si eliminand impuritatile. De asemenea, produsul poate fi folosit ori de cate ori este nevoie, indiferent de varsta pe care o aveti.

Aplica o crema hidratanta dedicata tipului de ten

   Daca esti in situatia in care ai un ten sensibil cu mici imperfectiuni, atunci trebuie sa fii foarte atenta cand vine vorba de  crema pentru fata. Trebuie sa optezi pentru un produs care sa hraneasca tenul, sa il faca hidratant dar sa lupte si cu micile probleme de pe ten. Crema seboechilibranta cu extract de salcie este un produs specific, purificator si astrigent. Formula sa contine extract de salcie si minerale micronizate cu actiune matifianta, care ajuta la combaterea efectului lucios tipic tenului impur.

 

  Opteaza pentru produse cosmetice naturale care sa fie potrivite tipului de ten. BottegaVerde.ro vine cu o varietate de produse destinate oricarui tip de ten.

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *