Top 3 beneficii ale uleiului de cocos

  Cu siguranta ai auzit macar o data de beneficiile uleiului de cocos. Acesta este utilizat nu doar pe post de  aliment, dar este un produs perfect pentru ingrijirea parului, a corpului si nu in ultimul rand poate fi folosit ca produs cosmetic in ingrijirea manichiurii. Afla care sunt cele mai importante beneficii in articolul de mai jos.

Foloseste ulei de cocos pentru ingrijirea corpului.

   Uleiul de cocos este unul dintre produsele naturale recomandate pentru ingrijirea ta zilnica dar si un produs minune pe care il poti folosi in ritualul tau de frumusele.  Are multiple proprietati, hraneste pielea in profunzime, hidrateaza și poate fi folosit si ca exfoliant.  De asemenea, uleiul de cocos este un produs bland cu ranile si bataturile, calmeaza iritatiile, aceasta poate fi folosit dupa epilare întrucât are rol antibacterian şi datorită aportului mare de acizi graşi calmează iritaţiile minore.

Scrub-ul pentru corp cu pudra de nuca de cocos este un produs natural care curata delicat pielea si o lasa extrem de catifelata. Combina proprietatile exfoliante ale pulberii obtinute prin macinarea coajei de nuca de cocos cu o textura deosebit de cremoasa si bogata.

Reda stralucire si sanatate cu uleiul de cocos

  Daca va doriti o podoaba capilara frumoasa si sanatoasa, atunci trebuie neaparat sa introduceti uleiul de cocos in rutina de ingrijire a parului. Datorita prezentei vitaminei E, uleiul de cocos reprezintă un adevărat tonic pentru stimularea creşterii părului. Atât proteinele cat si acizii grasi, din componenţa uleiului de cocos ţin la distanţă mătreaţa si, in mod deosebit, intaresc firul de păr. Uleiul de cocos pur poate fi utilizat, daca ne dorim un par sanatos, stralucitor si suplu. Este un produs recomandat persoanelor cu parul usor deshidratat sau uscat, deoarece hidrateaza pielea capului si reface foliculii de par.

Asigura hidratare intensa pielii tale

  Pentru o piele ingrijita, catifelata si sanatoasa, foloseste produse naturale. Uleiul de cocos un produs minune pentru ingrijirea zilnica sau pentru regenerarea pielii cu probleme dermatice. Crema de corp cu ulei de cocos are o valoare hidratanta superioara. Bogata in lapte de nuca de cocos ofera un aspect matasos si emolient pielii, un rasfat delicios pe perioada verii. Uleiul de nuca de cocos virgin ajuta la prevenirea vergeturilor viitoarelor mamici si, de asemenea, trateaza vergeturile deja aparute.

Pentru ingrijirea parului, dar si a corpului, alege produse naturale si include-le in ritualul tau de frumusete. Bottega Verde are grija sa iti puna la dispozitie o gama larga de produse si arome pe care le poti folosi cu incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *