Ritual complet pentru tratarea celulitei acasa

 

  Celulita este inamicul comun pentru majoritatea femeilor, indiferent daca sunt grase sau slabe, il sesizam zilnic intr-un fel sau altul, ne complexeaza aparitiile in costum de baie, ne provoaca disconfort psihic si trebuie atacat pe toate fronturile, cu toate armele: cat mai multa miscare, dieta si tratamente ce te pot scapa de celulita acasa. Un ritual complet pentru tratarea celulitei acasa inseamna o alimentatie sanatoasa plus multa hidratare si grija pentru piele cu produse cosmetice naturale dedicate.

Ritual pentru tratarea celulitei

  Principiul de baza al actiunii produselor cosmetice anticelulitice este acela al eliminarii apei si grasimii depozitate in surplus in celulele pielii. Prin masaj, produsul cosmetic ajuta totodata si la imbunatatirea texturii pielii, dar si la netezire si tonifiere. Acesta trebuie realizat de cel putin doua ori pe zi (dimineata si seara), intr-un interval de 5-10 minute, utilizand creme anticelulitice cu actiune speciala.

  Trebuie sa stii ca exfolierea este si ea deosebit de importanta daca vrei sa reduci aspectul de coaja de portocala. Ca sa-ti redobandesti elasticitatea pielii include in ritualul tau pentru tratarea celulitei acasa, un scrub exfoliant cu saruri de la Marea Moarta. Maseaza-ti pielea cu miscari circulare, fara presiune iar la sfarsit clateste cu apa calduta. Astfel vei elimina toxinele acumulate la nivelul pielii si vei stimula circulatia sangelui.

  Excelent pentru o completare a activitatii fizice, tratamentul anticelulitic cu sare este ideal pentru a incepe rutina anti-celulita. Are un efect exfoliant dar si rezultate in tratarea celulitei acasa. Acest tip de tratament
anticelulitic are un impact pozitiv asupra tesutului conjunctiv din zonele cu celulita. Masajul este indicat sa il faci atunci cand faci dus, cand porii sunt deschisi si pielea este umeda. Dupa ce ai efectuat masajul, cu miscari blande, te clatesti bine, urmand sa aplici o crema hidratanta.

  Scrubul anticelulitic cu extract de Caffe Verde are o actiune de exfoliere datorita cristalelor de sare si ajuta la eliminarea celulelor moarte. Pregateste pielea pentru tratamentele ulterioare, formula sa, contine un amestec de ingrediente specifice pentru a conferi fermitate si tonus tesuturilor pielii, printre care se evidentiaza extractul de caffea verde. Repeta tratamentul de doua ori pe saptamana si vei scapa rapid de celulita inestetica.

  Daca iti doresti rezultate imediate pentru a scapa de celulita acasa, alege un gel de dus anticelulitic cu extract de cafea verde iar daca iti doresti si cateva clipe de rasfat, atunci alegerea ta se poate indrepta catre produsele de tip gel sau crema, desigur tot cu extract de cafea verde, recunoscuta pentru proprietatile sale anticelulitice.

  Utilizarea efectiva a cremei anticelulitice presupune intinderea pe piele prin miscari energice de masaj, cu mainile goale sau cu ajutorul unei ustensile speciale, pana la absorbtia completa. Ritualul de tratarea celulitei acasa se incheie cu hidratarea zilnica a pielii pentru un aspect mai sanatos si luminos. Este recomandat sa aplici crema hidratanta in fiecare seara, pentru a evita senzatia neplacuta de piele uscata. Ofera-ti timp pentru tine si alege un ritual anticelulitic pentru #acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *