3 sfaturi pentru buze seducatoare în sezonul estival

Atunci cand nu ai prea mult timp pentru a realiza un machiaj, rujul te poate salva. O pata de culoare aleasa corect, iti poate schimba privirea si iti scoate buzele in evidenta. Nu ti-ai dori buze frumoase si conturate? Pentru sezonul estival iti propunem 3 trucuri pentru a-ti pune in evidenta buzele intr-un mod cat mai natural

Exfoliaza-ti buzele

 

Pentru a avea buzele moi, senzuale si frumoase, trebuie sa fim constiente ca nu este de ajuns sa aplicam doar un ruj, ci este necesar sa ne ingrijim buzele cum se cuvine, pentru a ne asigura ca frumusetea lor este de durata. Vom folosi un scrub pentru buze cu unt de shea si ulei de jojoba, un tratament care face buzele delicate.  Acesta exfoliaza cu usurinta zona buzelor datorita texturii sale de cristale de zahar, indeparteaza pielea uscata si diminueaza senzatia de buze uscate.

Hidrateaza-ti buzele

Hidratarea buzelor trebuie sa intre in rutina ta zilnica, indiferent de anotimpul de afara. Pentru a evita senzatia de buze uscate sau cojite, poti folosi un balsamul hidratant cu acid hialuronic si extract de musetel. Un balsam multifunctional intens si cremos, care face buzele super moi si in acelasi timp le ofera o culoare seducatoare. Culoare si hidratare intr-un singur produs. Suna bine, nu?

Ofera volum

Fie ca mergi la un festival sau iesi in oras cu prietenii, tu stii cel mai bine ce culoare ti se potriveste. Pentru a avea buzele  naturale si bine conturate pentru sezonul estival folosește un  luciu de buze cu efect de volum, cu extract de avocado. Printr-o singură aplicare, oferă culoare intensa, imbracand buzele in nuante vibrante. Indiferent de nuanta pe care alegi, poart-o cu incredere și lasa-ti buzele admirate.

Bonus: Foloseste si alte produse pentru machiajul buzelor

Atunci cand avem un eveniment important si vream ca fiecare detaliu sa fie pus la punct, iar in realizarea machiajului alegem sa punem accent pe buze, atunci apelăm si la alte produse care ne pot fi de mare ajutor in machiajul buzelor. IIuminatorul pentru fata si decolteu il putem aplica deasupra buzelor pentru a avea un look fresh si pentru a crea iluzia unor buze mai mari. De asemenea, un alt aliat este corectorul pe care il putem folosi atunci cand alegem sa avem buzele perfect machiate. Inainte de a aplica un ruj sau luciu de buze, putem folosi un strat fin de corector stick cu ulei de migdale dulci si vitamina E pentru a crea o baza  si pentru ca rujul sa fie mai rezistent si de lunga durată.

Produsele marca Bottega Verde se fac remarcate datorita ingredientelor naturale pe care le contin, de asemenea, acestea sunt imbunatatite cu unt de shea, ulei de jojoba, ce ne ajuta la mentinerea buzelor moi si delicate.

Credit photo: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *