Vara aceasta se poarta culorile indraznete

Combinatiile indraznete sunt in trend in acest sezon estival.  Nuante de mov, verde, fuchsia, turcoaz, culori vibrante pentru a-ti scoate trasaturile in evidenta. Bottega Verde vine cu o noua gama de beauty special creata pentru tine, pentru ca vara ta sa fie colorata si vesela.

One last touch

Noua gama Bvitaminica iti ofera o varietate de culori indraznete pe care le poti purta vara aceasta. Roz bombon, rosu capsuna sau fuchsia sunt cateva nuante de luciu de buze pe care poti sa le aplici in functie de dispozitia pe care o ai sau de evenimentul la care mergi. Cu o textura cremoasa ce poate fi aplicat cu usurinta, ofera culoare intensa si un luciu spectaculos.

Evidentiaza culoarea ochilor

Pentru ca imaginatia nu are limite, iar in sezonul estival se poarta culorile frumoase, poti opta pentru culorile din gama Bvitaminica.  Pentru a evidentia privirea, poti folosi creionul de ochi cu efect intensiv . Cu ajutorul acestuia vei obtine o privire mai expresiva in cateva miscari. Pentru a completa look-ul si pentru  o privire mai seducatoare, poti aplica un rimel cu papaya si ananas, din aceeasi gama.

Poarta vara pe unghii

Vara, mai mult ca oricand, poti da frau liber imaginatiei. Sezonul estival iti ofera posibilitatea de a-ti aplica pe unghii nuante colorate, mate sau stralucitoare. Daca esti o persoana plina de emotie, pozitiva si mereu cu zambetul pe buze, nuantele indraznete din gama Bvitaminica sunt cea mai buna alegere. Roz aprins sau orange sunt doua dintre nuantele pe care le poti lua cu tine in calatorie, iar asortate cu plaja si soarele, acestea iti vor oferi un plus de culoare. Opteaza pentru un lac cu pigment intens si obtine o manichiura perfecta cu ajutorul produselor cu ingrediente naturale.
Daca iti doresti produse cu ingrediente naturale, care nu sunt testate pe animale, nu ezita sa testezi noile produse de make-up de la Bottega Verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *