Secretele frumusetii vin din natura! Descopera cosmeticele nr.1 in Italia cu 82% discount!

 Spune adio produselor cosmetice pline de ingrediente chimice care iti afecteaza tenul. Italia, liderul produselor cosmetice, este bine-cunoscuta pentru brandurile care folosesc ingrediente naturale.

 Bottega Verde este prezenta in Romania cu produse cosmetice naturale hidratante, preferatele italiencelor și româncelor, mai ales in sezonul rece.

Gama Pepe Rosa ingrijește si hidratează Reduceri de până la 73%

Gama Pepe Rosa cuprinde produse cu extract de piper roz natural, cunoscut pentru numeroasele sale beneficii asupra pielii. Crema de maini, balsamul de buze și săpunul lichid din această gamă mențin pielea hidratata în profunzime.

 

 

 

 

Vezi toate produsele cu discount de Black Friday.

Gama Vaniglia Negra parfumeaza totul in jurul tau Reduceri de pana la 74%

  Gama Vaniglia Nera iti parfumeza atat pielea, cat si casa. Gama contine o serie de produse de interior, printre care balsamul de rufe cu extract de vanilie neagra, parfumul pentru sertare sau lumanarile parfumate, dar si unturi de corp hranitoare cu ulei de argan sau apa de toaleta pentru a-ti rasfata trupul.

 

 

 

 

Vezi toate produsele cu discount de Black Friday.

 

Gama Lavanda impresioneaza prin aroma puternica Reduceri de pana la 71%

  Una dintre preferatele romancelor din Italia, gama Lavanda include produse exceptionale pentru ingrijire personala. Alege un set complet ca sa obtii gelul de dus, crema de corp, sapunul lichid si solid, apa parfumata si un fard de pleoape la un pret redus la jumatate.

Vezi toate produsele cu discount de Black Friday.

Gama Neroli aduce aroma naturii la tine acasa Reduceri de pana la 71%

Gama Neroli se bazeaza pe produse ce conțin aroma naturala de flori de portocal, mai mult decat potrivita pentru sezonul rece. Aceasta gama contine atat produse pentru ingrijirea corporala, cat si produse pentru casa. De la difuzoare de parfum pentru camera la seturi hidratante pentru corp, produsele din gama Neroli aduc beneficiile florilor de portocal la tine acasa

 

 

 

 

 

 Vezi toate produsele cu discount de Black Friday. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *