Cosmetice & Ceasuri Fossil: când frumusețea și eleganța vin la pachet

Când daruiesti un cadou unei persoane pe care o cunosti foarte bine, ar trebui sa fie mai usor sa-l alegi, nu-i asa? Se intampla uneori sa vrei atat de mult sa faci alegerea potrivita si sa aduci zambetul pe buzele celei dragi incat te blochezi in prea multe optiuni. Noi credem in cadourile care nu pot da gres – cosmeticele pe care si tu le-ai folosi cu drag si accesoriile pe care si tu le-ai purta. Asa ca va povestim despre cum poti alege cadoul perfect adaptat stilului celei care il va primi – o combinatie perfecta de skin care si make-up si ceasuri Fossil cu design atemporal, mereu usor de purtat daca se potriveste cu garderoba si stilul de viata al norocoasei.

 

Primul pas pe care ti-l recomandam inainte de toate e sa-ti raspunzi la două intrebari care sa-ti faca misiunea mai usoara:

  1. Cum se imbraca in general persoana draga careia vreau sa-i daruiesc ceva de efect? Clasic, elegant, boho-chic, glam, minimalist? Poate chiar ti-a descris stilul personal la un moment dat – gandeste-te la ce-ti transmit tinutele ei si cum ai putea sa-i daruiesti ceva complementar. 

  2.   Ce pasiuni si preocupari are persoana respectiva? Cand vine vorba de accesorii, astazi poti alege ceasuri Fossil clasice dar si unele cu functionalitati smart, perfect pliate pe un stil de viata activ – asa poti sa arati ca esti atent la ce e important pentru femeia careia ii faci un cadou. Stiu ce conteaza pentru tine e un mesaj peste care nimeni nu poate trece cand vine vorba de cadouri.

5 stiluri, 5 idei de ceasuri Fossil și cosmetice potrivite pentru EA

Ti-ai facut o idee despre ce cauti? Noi am ales 5 combinatii de ceasuri și cosmetice cadou pentru 5 stiluri (de viata si de moda) care sa te inspire oricand vrei sa aduci o bucurie dar si sa impresionezi!

Cadoul inspirat din natură 

Elementele florale, inspirate din spectacolul naturii sunt o marcă feminina pe care o poti asocia cu prietena care le apreciaza. Poarta rochii inflorate in orice sezon, isi umple casa si biroul de flori cu ochii stralucind de bucurie? Cadoul perfect pentru ea e un ceas Fossil cu cadran decorat cu detalii botanice și un set de cosmetice cu parfum floral pe care îl poți crea chiar tu. Gama Violetta este propunerea noastră pentru că persistă extraordinar de bine pe piele și transmite un mesaj frumos despre sensibilitatea celei care va primi cadou. 

Cadoul cu spirit de aventură 

Cand stii ca femeia pentru care cauti un cadou inspirat iubeste calatoriile, alearga la ore matinale in parc sau merge la sala cu placere, alege un cadou care vorbeste despre spiritul ei activ si dornic de aventura. Cum combini acest lucru cu eleganta? Alegi un ceas Fossil cu functionalitati smart pe care il poate purta atat in calatorii si atunci cand face sport dar si in oricand in restul zilei, oricat de elegante ar fi evenimentele pe care le are planuite. Completeaza cadoul cu un set de cosmetice pentru protectie solara – o persoana activa va avea nevoie mereu de ingrijire cu SPF cu textura lejera, pe care le poate folosi in fiecare zi – mai ales cremele pentru ten care se comporta bine sub machiaj.

Cadoul cu mesaj personal

Cand stii ceva semnificativ despre pasiunile ei, cadoul devine simplu de construit. Pentru iubitoarele de make-up, spre exemplu, nu ne putem gandi la o combinatie mai reusita decat un set universal de machiaj cu paleta in culori clasice si o mascara din ingrediente naturale si un ceas care spune exact asta: make-up is life! Modelul Fossil Jaqueline cu cadran elegant dar foarte sugestiv e alegerea perfecta! 

Cadoul clasic cu care nu dai gres

Daca provocarea este sa fii neutru – in cazul in care nu ai prea multe detalii despre pasiunile ei, alege combinatia clasica: un ceas elegant, cu curea timeless din piele ce se potriveste la orice tinuta si care impresioneaza prin minimalism. Iar alaturi de acest accesoriu se potriveste perfect o aroma cu care nu poti da gres – cosmeticele din gama Vaniglia Nera a caror aroma este indragita in toata lumea pentru eleganta pe care o transmite.

Cadoul glam & stralucitor

Cand vrei sa spui Straluceste ca o stea, draga mea! ai si mai multe optiuni de cadou. Ceasul Fossil Carlie cu detalii glam pe cadran si o curea rose gold spectaculoasa si un set de ingrijire cu infuzii stralucitoare fac impreuna surpriza perfecta. Gelul de dus de corp cu particule sclipitoare si aroma de portocale si vanilie completeaza alegerea pentru femeia care iubeste sa fie in centrul atentiei.

Noi ne-am gandit la 5 tipologii de femei minunate si 5 cadouri care li s-ar potrivi perfect. Tu poti face combinatii glam, clasice sau boeme care sa impresioneze femeia draga fara sa-ti faci griji ca vreun detaliu ar putea sa fie nelalocul lui. Va dorim alegeri inspirate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *