Te confrunti cu ten acneic? Iata remediile la care apeleaza vedetele!

masca pentru acnee
masca pentru acnee

Acneea este cea mai frecventa afectiune a pielii si de aceea, trebuie sa fim atenti cum o tratam astfel incat odata ce ai scapat de ea sa nu revina. Exista mai multe tipuri de acnee, cum ar fi: acneea chistica, punctele negre, punctele albe, dar si acneea hormonala, care este des intalnita la adolescenti.

 Iata cateva remedii pentru a trata acneea:

 Spala-te pe fata de minim doua ori pe zi

Este foarte important sa-ti pastrezi fata curata atunci cand incerci sa previi aparitia cosurilor. Clatirea fetei cu apa zilnic indeparteaza murdaria, impuritatile si orice cantitatea de ulei in exces pe care fata ta o produce. Important este ca de fiecare data sa utilizezi un prosop curat si sa nu folosesti un burete, deoarece acesta poate irita pielea si poate provoca aparitia cosurilor. Indicat ar fi ca o data la ceva timp sa-ti aplici pe fata un scrub, care sa-ti inlature celulele moarte si care sa-ti hidrateze pielea. Poti opta pentru masca-scrub 2 in 1 hidratanta cu piersici si caise, de la Bottega Verde. Aceasta masca este hidratanta, dar ofera pielii tale si exfolierea de care are nevoie pentru a fi lipsita de impuritati.

Foloseste crema hidratanta

Dupa ce ti-ai curatat fata este foarte important sa aplici o crema hidratanta, deoarece astfel, vei impiedica uscarea si iritarea tenului. Cu toate acestea daca ai un ten acneic este indicat sa folosesti o crema care sa se potriveasca tipului tau de ten. Este bine sa eviti cremele uleioase deoarece acestea iti pot infunda porii si pot provoca noi eruptii. De exemplu, daca ai o piele grasa este posibil sa ai nevoie de o crema pe baza de gel. Poti alege sa utilizezi crema-gel hidratanta cu mar verde si kiwi, de la Bottega Verde. Aceasta crema este special creata pentru tenul cu probleme avand o textura de gel, care ii va oferi tenului tau o hidratare intensiva.

 Protejeaza-ti pielea de soare

Desi sfaturile traditionale incurajau expunerea la soare pentru tratarea cosurilor, specialistii spun ca razele UV ale soarelui pot provoca de fapt cosuri, care se pot extinde si pot fi mai inflamate ca inainte de expunerea tenului la soare. Din aceasta cauza este important sa-ti protejezi pielea de lumina soarelui purtand o palarie sau aplicand o protectie solara cu un SPF de 30 sau chiar mai mare.  Poti apela la crema de fata pentru plaja, de la Bottega Verde. Aceasta crema previne aparitia petelor si a iritatiilor tinand impuritatile la distanta, dar si razele ultraviolete ale soarelui.

Aceste remedii pentru tratarea acneei iti pot fi de folos, iar daca iti doresti sa afli mai multe despre produsele de la Bottega Verde, te invitam pe site-ul www.bottegaverde.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *