Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Accesorii
-48% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
  • 1 din 1


Accesoriile de ingrijire corporala Bottega Verde sunt realizate cu scopul ca tu sa ai acasa setul de produse complet pentru tratamente de infrumusetare la domiciliu. Usor de folosit, dar eficiente in acelasi timp, accesoriile oferite de Bottega Verde te vor ajuta sa iti usurezi procesul de ingrijire si te vor face sa indragesti fiecare minut petrecut cu tine insati si corpul tau. Ingrijirea si infrumusetarea corpului este si ea un soi de arta, daca ai la indemana produsele potrivite, iar Bottega Verde se preocupa de calitatea acestora. Foloseste accesoriile Bottega Verde impreuna cu alte produse de ingrijire pentru rezultate optime, spectaculoase!
Incearca accesorii pentru ingrijirea corporala. Cumpara online si bucura-te de accesorii eficiente Bottega Verde.

Accesorii pentru ingrijirea corporala.

Cumpara online si bucura-te de accesorii eficiente.