Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 031 630 1972 sau 0771 014 131, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
Navigare

Preambul
Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.
Folosirea website-ului www.bottegaverde.ro si plasarea de comenzi prin telefon sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.


1. Informatii generale.

1.1. Bottega Verde in Romania
POMODAN COLLECTION SRL cu adresa in str. George Valentin Bibescu nr.20, Bucuresti, sect. 1, CUI RO34921867, Nr.Inreg.Reg. Com. J40/10403/2015, telefon 031 630 1972, este distribuitor autorizat al Bottega Verde pe teritoriul Romaniei. Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa info@bottegaverde.ro sau la numarul de telefon 031 630 1972. POMODAN COLLECTION este un comerciant independent care pe parcursul prezentului document este numit www.BottegaVerde.ro sau Bottega Verde.

 1.2. Informatii generale despre produsele Bottega Verde

www.BottegaVerde.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website sau in catalog. Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la tipar. Ca atare www.BottegaVerde.ro nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

De asemenea, echipa www.BottegaVerde.ro face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de dvs. au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

1.3. Disponibilitate
In general, produsele prezentate pe website-ul sau in cataloagele Bottega Verde se afla in stoc in Romania. Produsele comandate care nu se regasesc la noi pe stoc vor fi aduse in cel mai scurt timp, dar veti fi contactat(a) si se vor oferi toate detaliile necesare in acest sens.

1.4. Preturi

Preturile comunicate pe site si in cataloagele Bottega Verde includ TVA.
In cazuri exceptionale, Bottega Verde isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, toti clientii care comanda un produs cu pret modificat urmand a fi anuntati.

 


2. Politica de vanzare on-line

2.1. Comanda on-line
Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate pe www.BottegaVerde.ro. Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul in care comanda este confirmata automat de sistemul CRM al www.bottegaverde.ro prin expedierea unui e-mail in acest sens sau telefonic prin intermediul unui operator Bottega Verde. Cu toate acestea, www.BottegaVerde.ro are dreptul sa contacteze Clientul, prin telefon sau email, pentru confirmarea personala a comenzii. In acesta situatie, in cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 5 (cinci) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca www.BottegaVerde.ro nu poate fi fortata sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
www.BottegaVerde.ro va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, cu notificare prealabila adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.BottegaVerde.ro, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte; - realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
- pentru alte motive obiective.
In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre www.BottegaVerde.ro in maxim 7 zile lucratoare de la data la care www.BottegaVerde.ro a luat la cunostiinta de acest fapt.
In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de www.BottegaVerde.ro, www.BottegaVerde.ro va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 7 zile lucratoare de la notificarea clientului.
O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:


a. Clientul renunta la un produs si notifica www.BottegaVerde.ro inainte de expedierea comenzii;
b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda;
c. Modificarea adresei de livrare;
d. Cumularea comenzilor (valabil doar pentru comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate.
e. Modificarea metodei de plata;
f. Modificare date pentru facturare.


Daca clientul doreste o modificare acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe info@bottegaverde.ro mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.
Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularul disponibil pe site in ‘Contul meu’, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

2.2. Comanda telefonica
Clientul poate efectua comenzi telefonice. Clientul poate solicita modificarea comenzii la telefon decat in cazurile prevazute mai sus.


3. Dreptul de proprietate intelectual si industriala

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a www.BottegaVerde.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.BottegaVerde.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.BottegaVerde.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al www.BottegaVerde.ro.

3.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.BottegaVerde.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea www.BottegaVerde.ro cu referire la acel Continut.

3.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.5. In cazul in care www.BottegaVerde.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.BottegaVerde.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.BottegaVerde.ro si/sau al angajatului/prepusului www.BottegaVerde.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


4. Contract si finalizare

www.BottegaVerde.ro va emite si transmite catre Client toate documentele necesare (factura fiscala) care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art. 155 Cod Fiscal.
Factura fiscala la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea www.BottegaVerde.ro, devine Contract onorat.
Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite in acest document.
In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe factura) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica www.BottegaVerde.ro si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin email catre adresa info@bottegaverde.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).


5. Plata

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.BottegaVerde.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.BottegaVerde.ro se poate efectua in avans (prin ordin de plata sau card bancar) sau la livrarea produselor (ramburs prin firma de curierat). La refuzul repetat nejustificat de primire a produselor comandate sau returnarii repetate (maxim de trei ori consecutiv) www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans a produselor comandate.
www.BottegaVerde.ro vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5.000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1.000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 30%. Deasemnea Bottega Verde isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.


6.  Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania). www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.
Livrarea produselor se face in sistem de curierat door-to-door prin partenerii nostri Bookurier, Fastius.
Va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra sau il trimite-ti pe email la adresa www.BottegaVerde.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.
Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra si este 14 de lei pentru comenzi cu valoare mai mica de 99 de lei per comanda indiferent de greutatea coletului si locatia unde este livrat (In Romania).
Costul trasportului este 0 lei (gratuit) pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 de lei.

6.1. Termen de livrare

Este de aproximativ 7-14 de zile calendaristice calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei www.BottegaVerde.ro.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil de la DEPOZITUL INTERNATIONAL Bottega Verde din Italia. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. Pentru produsele aflate in stoc in DEPOZITUL Bottega Verde din Romania termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare.
www.BottegaVerde.ro nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.


7. Retur

7.1 Clientii www.BottegaVerde.ro pot returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

a. Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;

b. Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;

c. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

d. Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. ATENTIE: Deoarece avem incredere deplina in calitatea produselor comercializate si respectam interesul clientului va informam ca va oferim dreptul de a returna un produs in termen de 30 zile, diferit de cele 14 zile specificate conform legislatiei in vigoare!

7.2. www.BottegaVerde.ro acopera costurile de livrare pentru produse returnate pentru situatiile enumerate mai sus.
Clientul www.BottegaVerde.ro nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

a. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile calculata din ziua livrarii comenzi.

b. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, dar produsul/produsele returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat.

OG 34/2014 - Articolul 16 - Exceptari de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:
furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator."

Deoarece avem incredere deplina in calitatea produselor comercializate si respectam interesul clientului va informam ca va oferim dreptul de a returna un produs in termen de 30 zile, diferit de cele 14 zile specificate conform legislatiei in vigoare!

In cazul retragerii din contract a Clientului, www.BottegaVerde.ro ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii (vezi punctul 7.1), fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 2 zile lucratoare de la data de inregistrare a returului.
Returnarea se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar, posta, sau ramburs. Va rugam sa ne trimiteti datele contului pe e-mail, la adresa: info@bottegaverde.ro, din momentul in care ne anuntati de decizia de a returna.

E-mail-ul trebuie sa contina urmatoarele informatii:

- Confirmati ca doriti sa returnati produs(e) din comanda cu nr. X;

- Specificati cantitatea de produse pe care doriti sa o returnati;

- Datele contului dvs in format IBAN. Nota: daca nu detineti un cont si doriti sa vi se returneze contravaloarea returului in contul unei alte persoane va rugam sa confirmati acest lucru in e-mail si sa specificati cine este titularul contului (Nume si Prenume complet).


ATENTIE!
Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa info@bottegaverde.ro sau la numarul de telefon 031 630 1972, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dvs.
Returnarea produselor se va face catre: POMODAN COLLECTION SRL, str. George Valentin Bibescu nr 20, Bucuresti, sect. 1 numai prin curier privat.

IMPORTANT!
In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse dintr-o comanda pentru care ati primit Cadou (vedeti regulament cadouri), iar valoarea produselor pastrate este mai mica decat cea pentru care ati primit cadoul aveti obligatia sa returnati si cadoul primit.


8. Confidentialitate

VA RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEST ACORD DE CONFIDENȚIALITATE!

PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SITE-ULUI www.bottegaverde.ro CONFIRMATI FAPTUL CA ATI LUAT LA CUNOSTINTA DE EXISTENTA, ATI CITIT, ATI INTELES SI ATI FOST DE ACORD CU TOTI TERMENII PREZENTULUI ACORD DE CONFIDENTIALITATE SI CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI TERMENII PREZENTULUI ACORD DECONFIDENTIALITATE SI CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE, VA RUGAM SA PARASITI IMEDIAT SITE-UL www.bottegaverde.ro SI SA NU-L ACCESATI SAU UTILIZATI.
Varsta legala pentru trebuie sa fie de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca aveti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nicio persoana cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.


8.1. Protectia datelor personale
Termenii prezentului acord de confidentialitate au fost redactati in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. In conformitate cu Legea nr.677/2001, va informam ca societatea noastra necesita datele personale in vederea desfasurarii activitatii (procesarea si expedierea comenzilor) precum si pentru comunicarea diverselor informatii comerciale sau de marketing apartinand POMODAN COLLECTION SRL sau partenerilor sai.
In urma consultarii ofertelor noastre si prin efectuarea cererilor sau comenzilor va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre www.bottegaverde.ro, adica  POMODAN COLLECTION SRL
POMODAN COLLECTION SRL  este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 27948 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra, pentru procesarea si expedierea comenzilor, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).
www.bottegaverde.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: POMODAN COLLECTION SRL, Bucuresti, Sector 1, str. George Valentin Bibescu nr.20
www.bottegaverde.ro depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile pe care utilizatorii siteului www.bottegaverde.ro le introduc in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care utilizatorii siteului www.bottegaverde.ro le au in vedere. Acest acord de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati www.bottegaverde.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza www.bottegaverde.ro . Acest acord furnizeaza informatii referitoare la "cookies", utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

8.2. Informatii generale colectate de Bottega Verde ROMANIA
www.bottegaverde.ro colecteaza 2 tipuri de informatii:
a. informatii cu caracter personal. Cand dumneavoastra va inregistrati pe www.bottegaverde.ro , cand va creati un cont, cand va inscrieti la newsletterele noastre, cand plasati o intrebare sau o comanda, cand postati comentarii in paginile produselor, cand participati la un concurs sau o tombola, cand participati la un studiu de piata, exista posibilitatea ca www.bottegaverde.ro sa va ceara sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra, incluzand numele si prenumele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail,numarul de telefon, numarul cardului de credit, alte informatii de identificare sau contact, sau alte informatii in vederea facturarii serviciilor www.bottegaverde.ro. In mod standard, www.bottegaverde.ro va solicita la inscriere numele, prenumele, adresa de email si orasul de rezidenta. Ulterior, odata cu crearea contului, utilizatorul isi poate completa profilul si cu informatii privind numarul de telefon, data nasterii, sex, profesie, adresa, domeniul de activitate, etc. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul dumneavoastra creat pe www.bottegaverde.ro este protejat de o parola.
b. informatii care nu au caracter personal. www.bottegaverde.ro poate primi si inregistra pe serverele sale informatii referitoare la adresa dumneavoastra de IP, precum si informatii de tip "cookies". www.bottegaverde.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dumneavoastra la inregistrare precum si activitatea desfasurata pe www.bottegaverde.ro - in scopul facilitarii accesului la acest site, imbunatatirii anumitor produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat. "Cookies" sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste "cookies" pot fi folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa nu accepte utilizarea "cookies"-urilor. In acest caz insa, poate exista un impact negativ asupra experientei navigarii pe www.bottegaverde.ro . Folosirea "cookies"-urilor reprezinta o facilitate a browserului Internet pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe www.bottegaverde.ro . Trebuie insa sa va aducem la cunsotinta ca anumite sectiuni ale siteului nostru nu pot fi vizualizate normal daca ati setat browserul dumneavoastra pentru a nu accepta utilizarea "cookies"-urilor.

Alte dispozitive de urmarire in vederea optimizarii experientei de navigare. Este posibil sa folosim si alte tehnologii care sunt standard in industrie cum ar fi "pixel tag"-uri pentru a urmari modul de navigare pe www.bottegaverde.ro si actiunile asupra ofertelor promovate, putand determina daca ati efectuat sau nu o actiune specifica. De asemenea putem permite tertilor sa foloseasca aceste dispozitive electronice in numele nostru."Pixel tag"-urile sunt imagini mici plasate pe anumite pagini apartinand www.bottegaverde.ro sau in emailurile noastre. Cand accesati aceste pagini sau deschideti sau dati un click intr-un email, "pixel tag"-ul generaza date cu caracter personal pentru acea actiune. "Pixel tag"-urile ne ajuta sa masuram si sa intelegem mai bine cum se comporta vizitatorii pe site, ce trafic genereaza si de asemenea ne ofera posibilitatea sa masuram cat de eficiente sunt promotiile noastre. Este posibil sa folosim aceste dispozitive si altele oferite de Afiliatii si Partenerii nostri de Marketing pentru aceleasi scopuri.

Informatiile mentionate la puntul b, sunt folosite pentru rezolvarea anumitor probleme tehnice, pentru administrarea www.bottegaverde.ro, pentru culegerea de date demografice, pentru analizarea unor trenduri, sau in cazul in care, supunandu-ne legii, cooperam cu organelor statului. Este posibil de asemenea sa impartim aceste informatii cu terti autorizati de www.bottegaverde.ro pentru a presta diverse servicii (publicitate, masuratori, audit, etc).

 

8.3. Transmiterea datelor cu caracter personal
a. Companiile partenere sau furnizorii pot cere informatii despre clientii www.bottegaverde.ro care au cumparat produse, si pot utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de www.bottegaverde.ro . In aceste cazuri impartim o parte din informatiile cu caracter personal cu partenerii sau furnizorii www.bottegaverde.ro. Impartirea informatilor ii ofera posibilitatea partenerului sau furnizorului www.bottegaverde.ro sa va contacteze sau sa va faca oferte in mod direct, in functie de deciziile lor. Nu ne asumam nicio responsabilitate si nicio obligatie pentru actiunile unui astfel de partener www.bottegaverde.ro . Va asiguram ca ei sunt informati ca au voie sa comunice cu dumneavoastra doar in scopurile precise ale campaniei speficicand la solicitarea dvs. sursa datelor personale, aceasta fiind www.bottegaverde.ro. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru actiunile partenerului www.bottegaverde.ro , iar actiunile partenerului www.bottegaverde.ro nu sunt controlate de noi.
b. De asemenea, exista posibilitatea sa transmitem informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale daca: (a) E prevazut intr-o dispozitie legala; (b) Protejeaza drepturile companiei www.bottegaverde.ro sau companiilor afiliate; (c) Previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) Protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) Aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. (f) In cazul in care www.bottegaverde.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date fiind transferata noului operator.(g) In cazul in care www.bottegaverde.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar - prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate la pct. III, alin. 2, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.bottegaverde.ro .
c. De asemenea pentru prevenirea fraudelor, a demonstrarii bunei credinte, in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin Termenilor si conditiilor statuate de www.bottegaverde.ro , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.
d. Putem imparti informatii cu Companii terte autorizate pentru prestarea de servicii. De exemplu: Companiilor de curierat pentru a va trimite pachete, pentru a trimite scrisori, companiilor de marketing pentru a administra concursuri si promotii, pentru a inlatura informatii repetitive in listele de clienti, pentru a analiza date, pentru a pune la dispozitie asistenta in marketing, pentru a pune la dispozitie rezultate la cautari si link-uri, companiilor de plati on-line sau bancilor pentru a procesa plati prin carti de credit, companiilor de software pentru a utiliza pagina noastra de web, pentru a face mentenanta site-ului si pentru a oferi asistenta clientilor. Menitionam ca limitam pe cat posibil accesul tertilor la folosirea informatiilor cu caracter personal; intotdeauna vom semna acorduri de confidentialitate cu acestia ca sa va protejam, dar folosirea acestor date de catre acestia nu se afla sub controlul nostru nostru absolut si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru folosirea lor frauduloasa.
e. www.bottegaverde.ro si partenerii nostri vor putea sa va trimita mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau prin alte mijloace de comunicare, din partea noastra dar si din partea partenerilor nostri contractuali.
f. Feedback: www.bottegaverde.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


8.4. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare al acestui acord de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la info@bottegaverde.ro
Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord de fiecare data cand vom fi nevoiti.
Va multumim ca utilizati www.bottegaverde.ro


9. Cookies
"Cookies" sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste "cookies" pot fi folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa nu accepte utilizarea "cookies"-urilor. In acest caz insa, poate exista un impact negativ asupra experientei navigarii pe www.bottegaverde.ro . Folosirea "cookies"-urilor reprezinta o facilitate a browserului Internet pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pewww.bottegaverde.ro. Trebuie insa sa va aducem la cunsotinta ca anumite sectiuni ale siteului nostru nu pot fi vizualizate normal daca ati setat browserul dumneavoastra pentru a nu accepta utilizarea "cookies"-urilor.


9.1. Alte dispozitive de urmarire in vederea optimizarii experientei de navigare.

Este posibil sa folosim si alte tehnologii care sunt standard in industrie cum ar fi "pixel tag"-uri pentru a urmari modul de navigare pe www.bottegaverde.ro si actiunile asupra ofertelor promovate, putand determina daca ati efectuat sau nu o actiune specifica. De asemenea putem permite tertilor sa foloseasca aceste dispozitive electronice in numele nostru."Pixel tag"-urile sunt imagini mici plasate pe anumite pagini apartinand www.bottegaverde.ro sau in emailurile noastre. Cand accesati aceste pagini sau deschideti sau dati un click intr-un email, "pixel tag"-ul generaza date cu caracter personal pentru acea actiune. "Pixel tag"-urile ne ajuta sa masuram si sa intelegem mai bine cum se comporta vizitatorii pe site, ce trafic genereaza si de asemenea ne ofera posibilitatea sa masuram cat de eficiente sunt promotiile noastre. Este posibil sa folosim aceste dispozitive si altele oferite de Afiliatii si Partenerii nostri de Marketing pentru aceleasi scopuri.
Informatiile mentionate la punctul 9.1, sunt folosite pentru rezolvarea anumitor probleme tehnice, pentru administrarea www.bottegaverde.ro, pentru culegerea de date demografice, pentru analizarea unor trenduri, sau in cazul in care, supunandu-ne legii, cooperam cu organelor statului. Este posibil de asemenea sa impartim aceste informatii cu terti autorizati de www.bottegaverde.ro pentru a presta diverse servicii (publicitate, masuratori, audit, etc).


10. Garantia produselor

Produsele afisate pe site nu au termen de garantie, in sensul articolului 57, din legea 296 privind Codul Consumului.


11. Produse cadou

11.1. Toate produsele cadou sunt oferite in limita stocului disponibil. In cazul indisponibilitatii unui produs cadou, acesta va fi inlocuit cu un alt produs similar.

Filtre