Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 0310 057 057, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
 
Cautare
Înapoi la magazin
Navigare

De peste 40 de ani,
protagonistii unei adevarate povesti italiene.Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor Bottega Verde.
Familia Lavino a dezvoltat compania concentrandu-se pe ceea ce stiau sa faca italienii: implicata in diverse sectoare ale comertului, iubitoare de natura si de produse naturale, deschide un mic magazin pe baza de plante in Pienza, dedicat in producerea cosmeticelor naturale.
Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.
Astazi, Bottega Verde concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei "de la producator la consumator".


Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

1972

La Pienza, in apropiere de Siena se deschide primul magazin de plante: este primul magazin Bottega Verde.

Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

Pasiunea cu care Bottega Verde isi concepe proiectele si care le conduce face ca si cataloagele sa se transforme in adevarate ghiduri de infrumusetare si bunastare naturala.
Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

1996

Ia nastere primul magazin al viitorului lant de magazine de marca.

Adevarata natura,
a frumusestii italiene.

Este afacerea unei mari familii de antreprenori ce s-a transformat, datorita capacitatii de conducere si inovare, intr-o posibilitate de comunicare pe mai multe canale, capabila de a transmite valorile unei identitati italiene care exceleaza in "a sti cum sa faca" intr-o armonie cu natura.
Bottega Verde are suportul unei cresteri puternice in Italia si, pentru a sprijini dezvoltarea in strainatate, mesajul sau se concentreaza pe unicitate si caracterul italian, subliniat de originile sale toscane, care redescopera reinnoirea traditiei.
Intr-adevar Palatul Massaini, inima si sursa de inspiratie, este unica sinteza simbolica care colecteaza si compune Bottega Verde, este protagnistul noului film care povesteste in imagini despre valorile care pun bazele Bottega Verde.

Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

1999

Ia nastere site-ul pentru vanzarile on-line

Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

2008

Bottega Verde castiga 3 premii prestigioase pentru 7 editii consecutive:
cea mai buna afacere,
cea mai buna afacere on-line si
cel mai bun site dedicat frumusetii.

Da oltre 40 anni PROTAGONISTI DI UNA VERA STORIA ITALIANA.

2014

In luna septembrie este inaugurat al 400-lea magazin Bottega Verde

Filtre