Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
 
Închide căutarea

Livrare Gratuită pentru comenzi de minim 139 Lei

Natura a fost dintotdeauna o sursă inepuizabilă de inspirație, dăruind oamenilor cele mai bune ingrediente pentru sănătate și frumusețe. Cu peste 50 de ani de tradiție și inovație, Bottega Verde, este un brand de produse cosmetice naturale din Italia, prezent în peste 20 de țări. Povestea Bottega Verde a început în Pienza, în inima Toscanei, acolo unde se află domeniul Massaini - sursa de inspirație a produselor noastre cosmetice naturale ce păstrează inatctă și astăzi tradiția italiană autentică.
Cultivăm cu pasiune
Domeniul Massaini cu cele 300 de hectare cultivabile, este sursa de proveniență unde plantăm și îngrijim cu atenție an de an, vița de vie, măslinele și ovăzul - cele trei ingrediente principale ale gamelor Bottega Verde. Tot din producție proprie folosim pentru gamele noastre naturale pinul, mușețelul și menta, astfel dăm naștere unor produse cosmetice cu adevărat extraordinare.
Selectăm cu atentie
Folosim în produsele noastre peste 300 de ingrediente naturale, cultivate și selectate cu atenție pentru ca tu să te bucuri de peste 1700 de produse cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului. Grupăm produsele în zeci de game dedicate tipului de piele și problemelor specifice și ne asigurăm că ficare parfum sau produs pentru casă are o aromă intensă ce te va purta într-o advărată călătorie a simțurilor.
Inovăm constant
Laboratorul nostru de cercetare și inovare lucrează în fiecare zi pentru a transforma aromele naturii în adevărate formule de frumusețe bazate pe ingrediente naturale. Toate produsele noastre trec prin teste riguroase înainte de a ajunge la voi și sunt atestate de instituții dermatologice specializate. Pentru că iubim natura, nu testăm produsele pe animale și facem tot posibilul pentru a avea o listă cât mai curată de ingrediente, fără silicon, fără parabeni, fără nimic din ce nu este nevoie.
Natura inspiră frumusețe
  • NU, ingredientelor chimice Produsele noastre sunt testate dermatologic și nu conțin ingrediente chimice precum silicon, formaldehide, parabeni, vaselină etc.
  • DA, inovației din natură În laboratoarele noastre ingredientele naturale atent selectate sunt transformate în formule de frumusețe pentru confortul și îngrijirea ta zilnică.
  • DA, ingredientelor naturale Pe Domeniul Massaini cultivăm cu grijă și pasiune vița de vie, măslinele și ovazul, acestea fiind ingrediente principale ale gamelor Bottega Verde, dar mai folosim și alte 300 de ingrediente naturale ce sunt atent selectate din întreaga lume.
  • DA, biodiversității Grija față de natură este o valoare pe care o respectăm de peste 45 de ani, timp în care am protejat biodiversitatea și am ales cu grijă și atenție ingredientele noastre pentru a nu strica echilibrul natural.
Pentru că ne pasă de natură
-1,3
TONE de hartie
Sunt salvate în fiecare an prin digitalizarea pliantelor noilor game Palazo Massaini.
-3,4
TONE de carton
Sunt salvate în fiecare an datorită utilizării unor ambalaje mai prietenoase cu mediul.
-25,56
TONE de CO2
Sunt salvate în fiecare an datorită noului capac pentru gelurile de duș ce ne permite să folosim cu 50% mai puțin plastic (comparativ cu cel folosit anterior).
Un lider italian inspirat de natură
NETCOMM E-COMMERCE AWARD 2018
SUPERBRAND
2019
INSEGNA DELL'ANNO 2019
Urmărește-ne pe rețelele de socializare și împărtășește cu noi ritualurile tale de frumusețe inspirate de natură!
Filtre