Parfumul unei zile de vara

Zilele calduroase isi fac loc incet, incet in calendar, iar tinutele de vara se aseaza lejer in dressing, pregatite pentru a defila sub razele soarelui, pe tocuri cui sau balerini comozi. Dar ce parfum accesorizam outfit-urilor de vara, cat si unde aplicam si in circumstante? Da, exista un cod al bunelor maniere ce includ si parfumul.

Bottega Verde aduce pentru femeia moderna o gama larga de parfumuri inspirate din gradina naturii, gandite in principal din respect pentru femeie si pentru mediul inconjurator. Iata propunerile parfumierilor italieni pentru vara lui 2016.

Dimineata in stil Peonia Splendida

Descrierea perfecta a acestei ape de toalete: lumina cristalina a soarelui se coboara lin peste petalele de flori stralucitoare… stropi de prospetime matasoasa.

Un amestec splendid de bujori parfumati si arome romanice ale trandafirilor. Lasa-te invaluita in arome florale discrete si simte-te proaspata chiar de la primele ore ale diminetii.

  • Note de varf: cocktail de citrice, bujor, mandarine;
  • Note de mijloc: osmanthus, roze, flori de portocal;
  • Note de baza: lemn de santal, patchouli si piper roz.

 

rosa

O zi intrega la birou

Intalniri importante. Vestimentatie formala. Machiaj natural. Parfum de neuitat. 

Aceasta este Floral, apa de parfum cu nume masculin. Puternica precum femeia din tine, dar in acelasi timp delicata.  Feminitate pura, trezeste emotii si scoate in evidenta stralucirea si increderea naturala a fiecarei femei.

  • Note de varf: lamaie, piersica, verdeturi;
  • Note de mijloc: roze, violete, lacramioare, dud;
  • Note de baza: santal, lemn, cedru, mosc

floral

Cocktail la final de zi

Incredere. Femeie ambitioasa. Putenica si sensibila. Croiala clasica, machiaj in nuante nude. Insa prezenta ta nu trece neobservata, iar imaginea ta este discret subliniata de parfumul lasat in urma de Magnolia Neagra de la Bottega Verde. Un adevarat nectar de infrumusetare, imbibat cu note pretioase parfumate de magnolie.

Misterioasa si seducatoare precum noaptea, moderna si incantatoare- Magnolia neagra este recunoscuta in lumea parfumurilor drept dark lady.

magnolia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *