Cum sa te machiezi precum Kendal Jenner in 5 pasi cu produse naturale

Machiajul de vedeta poate sa para complicat la prima vedere, insa daca ai notiuni elementare de machiaj ai toate sansele sa iti iasa! Daca tu stapanesti artele machiajului, Bottega Verde iti pune la dispozitie cosmeticele necesare

Secretul machiajului lui Kendal Jenner este accentuarea buzelor pline, spre deosebire de suratele ei care aleg machiajul glamour indiferent de momentul zilei.

Iata cum poti obtine efectul Kendal, mai ales daca esti bruneta.

Noutatea in materie de make-up vara se concentreaza asupra CC Cream-urilor, cu textura usoara si uniformizare placuta, fiind un produs cosmetic ideal. Bottega Verde include in gama sa de make up un corector cu extracte de violete si orez, un adevarat tratament complet all in one, care combina proprietatile cremei hidratante cu performantele unui produs de corectare a imperfectiunilor. Compozitie lejera si luminoasa, ofera o acoperire excelenta, imbunatateste aspectul tenului si il lasa aproape fara cusur. Formula imbogatita cu extract de violete ce are actiune hidratanta, extractul de orez si filtrele de protectie solara ingrijesc pielea de imbatranire prematura, la care poate contribui si expunerea la soare. Corectie perfecta si un machiaj de calitate cu un singur gest. Finisaj stralucitor, imbogateste aspectul tenului. Ascunde cearcanele, uniformizeaza aspectul tenului, corecteaza petele, lumineaza tenul, protejeaza si hidrateaza, acopera imperfectiunile, reduce ridurile.

cc-cream-corector-ideal-tratament-all-in-one-uniformizant-cu-extract-de-violete-si-orez-antiimbatranire-spf20-1258380-125838-231

Machiajul ochilor consta in aplicarea unui shimmer roz matasos pentru a sublinia aspectul bronzat si usor latino al tenului. Este ideal in aplicarea machiajului de zi, punand discret in valoarea o privire patrunzatoare. Un fard de calitate, un adevarat must-have printre cosmeticele profesioniste. Un format practic de stick, consistenta cremoasa si elastica, elibereaza culoare intensa si curata. Poate fi utilizat pentru a crea linii fine, sau poate fi intins cu degetul, sau cu un bastonas, pentru un efect de smokey eyes. Formula waterproof rezista 24 h.

my-color-fard-de-pleoape-stick-24-ore-cu-vitaminele-c-si-e-rezistent-la-apa-1308470-130847-517Ochii migdalati pot fi usor subliniati cu un liner inchis la culoare, insa fara a accentua linia trasata. Foloseste unul cu aplicator foarte subtire, doar pentru a pregati aplicarea rimelului cu efect de volum.

O alegere inspirata poate fi cel cu vitamina E de la Bottega Verde, un tus clasic cu formula inovativa. Consistenta fluida potrivita pentru trasarea liniilor fine.Rezistent la apa, se usuca repede, machiajul dureaza pe toata durata zilei, fara a-si pierdedin intensitate.

tus-de-ochi-cu-vitamina-e-5310890-531089-454

O noutate in lumea cosmeticelor – Rimelul-tratament Ultra Alungire. Mai mult decat un rimel, un adevarat tratament intens pentru gene cu eficacitate testata. Formula sa inovatoare cu Apigenina, un antioxidant natural, intareste genele si le ajuta sa creasca, in plus confera stralucire si protectie. Textura sa este absolut catifelata; peria are o flexibilitate exceptionala si permite astfel o distribuire perfecta a produsului, cu un rezultat de definire si alungire instantanee a genelor.

rimel-ultra-alungire-tratament-pentru-alungirea-si-intarirea-genelor-cu-apigenina-timp-de-actiune-1-luna-1339790-133979-481Machiajul buzelor este reprezentat de un ruj mat, nuanta clasica de rosu rosu, aplicat cu generozitate pe buzele pline. Pentru un efect de volumizing se aplica un contur rosu inaintea rujului, care este de preferat sa fie in aceeasi nuanta cu cea a rujului sau un pic mai inchisa. Printr-un singur gest coloreaza intens, imbracand buzele in culori vibrante, cu o rezistenta indelungata. Formula este imbogatita cu Vitamina E si ulei de trandafiri albi, ce combina intensitatea si durata de rezistenta la transfer, lasand buzele moi si catifelate. Textura moale imbraca si lasa buzele matasoase si netede. Confera culoare intensa cu o singura miscare!

ruj-lichid-rezistenta-indelungata-cu-ulei-de-trandafir-alb-si-vitamina-e-1347930-134797-327Acum, ca ai toate intrumentele necesare pentru obtinerea unui machiaj usor adolescentin, nu iti mai ramane decat sa iti pui in aplicare valentele de make up artist!

Si nu uita, vara asta se poarta look-ul fresh!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *