Look de diva: cum sa obtii in 5 pasi simpli un machiaj ca al Emmei Stone

Emma Stone este una dintre cele mai ravnite actrite cand vine vorba de make-up. Stilul ei este unul simplu, elegant si cuminte. Nu foloseste colori stridente pentru machiajul ochilor si nici rujuri in nuante tari si pigmentate. Mai jos gasesti cele 5 trucuri pe care le poti folosi pentru a avea un machiaj ca al Emmei Stone.

Uite cum poti obtine un make-up ca al Emmei Stone:

  1. Protejeaza-ti pielea. Desi Emma este o persoana care nu investeste o avere in tenul ei, ea are totusi un ten curat si luminos. Pentru a arata ca ea, trebuie mai intai sa incepi prin a purta o protectie solara de fata de zi cu zi. De asemenea, foloseste o crema hidratanta in fiecare zi. Vedeta a folosit praful de copt pe fata ei si spune ca pune mereu uleiul de masline pe fata si pe corpul ei. Ea a fost acuzata odata ca a falsificat pistruii, iar uneori este vazuta cu acestia pe fata ei.
  2. Purtati un ruj rosu. Emma poarta intotdeauna culoare pe buze. Ea evita sa poarte rujul nude, spunand ca o face sa para batrana. Pentru machiajul de zi cu zi, vedeta alege sa poarte o nuanta de roz, dar pentru machiajul de seara un ruj rosu este nelipsit. O nuanta de ruj spre piersic este si ea adorata de Emma. O vei vedea destul de rar purtand nuante pigmentate si tari. Astfel, noteaza-ti ca pentru un look de diva ai nevoie de un ruj rosu.
  3. Pune-ti ochii in evidenta. Ochii verzi ai Emmei sunt probabil cea mai distinctiva trasatura, fiind principalul aspect care o pune in valoare pe actrita. De obicei, aceasta alege sa foloseasca un creion negru pe care il aplica atat pe conjuctiva superioara, cat si pe cea interioara. Pentru niste ochi fermecatori foloseste un tus negru.
  4. Contureaza-ti sprancenele. Sprancenele Emmei sunt subtiri, de aceea actrita alege sa foloseasca un creion in nuante naturale sau mai rosiatic, apropiate de nuanta parului ei. Iar ca acestea sa para cat mai naturale aplica si un strat de fard de sprancene. Astfel, poti alege sa folosesti un kit de sprancene.
  5. Ramai naturala. Emma are pielea foarte deschisa la culoare si un luciu natural. Aceasta nu a fost vazuta aproape niciodata bronzata. Daca tenul tau este inchis la culoare sau masliniu, nu poti avea acelasi look ca al ei, dar poti apela la trucuri de machiaj care sa te apropie de trasaturile pe care vedeta le are. Pentru o piele cat mai naturala si curata aplica un primer sau o baza usoara pentru a elimina orice pete inegale. Apoi aplica o pudra cat mai apropiata tenului tau si putin blush in obraji. Emma pune accent pe ochii ei, dar restul machiajului este ingrijit si luminos.


Pentru un look de diva precum cel al Emmei Stone alege sa folosesti produsele Bottega Verde.ro. Linia de produse cosmetice Bottega Verde este creata pe baza de ingrediente 100% naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *