Trend alert! Machiajul dantelat: ultima noutate in materie de make-up!

Alege, realizeaza si arata-te! Cam asa suna o provocare pentru machiajul dantela. Trebuie sa iti transformi fata in ceva ce nu s-a mai vazut. Conceptul de Lace Face a aparut ca o nevoie profesionala si o provocare artistica de a crea modele elaborate de machiaj, care ar putea fi aplicate in cateva secunde, miscari precise, simetrice si perfecte.

Dupa lansarea din 2012, Lace Face a devenit un favorit imediat printre artistii de machiaj si membrii publicului larg care doresc rezultate drastice, dar promitatoare, de machiaj rapid. Acesta a fost folosit pentru schimbari rapide pe unele dintre cele mai populare emisiuni TV, cum ar fi Strictly Come Dancing, X Factor și The Voice. Creativi, artistii de spectacol precum Lady Gaga, Paloma Faith și Nicole Scherzinger au purtat Lace Face. Este foarte potrivit pentru o petrecere intre fete, pentru Halloween sau chiar pentru revelion. Machiajul dantela este cel mai ravnit trend in acest moment si pentru sarbatori stilisti recomanda realizarea unui astfel de efect.

Daca si tu doresti sa iti realizezi un astfel de machiaj iata care sunt produsele de care trebuie sa tii cont:

Realizarea machiajului

Primul pas il reprezinta alegerea unei bucati de dantela preferata. Apoi, se incepe machiajul propriu-zis.

Chiar daca pare complicat, nu este! Aplica fondului de ten, apoi contureaza-ti sprancenele, pentru a obtine un look mai dramatic. Apoi, aplica un fard pudra, urmat de unul cu o formula cremoasa pe toata suprafata pe care va fi aplicata dantela si, in final, o pudra iluminatoare.

Intrucat machiajul dantela este incarcat de foarte mult negru, pentru a obtine rezultatul pe care ti-l doresti, ai nevoie sa folosesti un tus negru lichid, pentru ca modelul sa fie precis. Tusul de ochi lichid se va usca, iar modelul va ramane perfect realizat.

Dupa ce ai facut acest pas, poti sa aplici si un rimel pentru volumul genelor. Rimelul cu pensula conica este ideal pentru niste gene lungi si curbate. Acesta iti ofera posibilitatea sa dai cu mascara chiar si firele mici din coltul ochilor, astfel incat vei obtine niste gene perfect conturate. Efectul va fi colosal!

Ai incheiat cu machiajul ochilor si trebuie sa alegi un creion de buze in nuanta marsala sau coral pentru a iti contura buzele si pentru a crea contras intre buze si ochi. Aplici o nuanta asemanatoare si machiajul tau este gata.

Frumusetea poate fi ascunsa ca simplitatea normala si naturala dar si extravaganta,ceea ce ridica semne de intrebare, si trezeste imaginatia femeilor. Pentru un astfel de machiaj apeleaza la BottegaVerde.ro. Produsele sunt naturale si realizate pe baza unor retete italienesti cu ingrediente mediteranene. Bottega Verde detine cele mai rezistente produse pentru un machiaj de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *