Tendinte in make-up: 5 nuante pentru buze in toamna anului 2017!

Cum vara s-a terminat, trebuie sa ne adaptam noului sezon din toate punctele de vedere, iar astazi am decis sa discutam despre tendintele in ceea ce priveste make-up-ul. Mai precis despre nuantele de buze ideale pentru toamna anului 2017.Daca ti-au lipsit culorile inchise in ultima perioada, nu te intrista! Toamna aceasta se poarta buze cat mai inchise la culoare, in nuante de rosu, mov, grena sau maro. Indrazneste sa iti accentuezi buzele si, cu siguranta, nu vei trece neobservata.

Iata care sunt top 5 cele mai in voga nuante pentru buze:

Ruj mat rezistent

Toamna aceasta incearca sa folosesti rujuri mate rezistente la transfer. Iti vor oferi o aura de eleganta si mister. Pe langa aspectul fermecator, sunt si foarte practice. Poti manca si bea cafea linistita, fara a sta cu teama ca vei ramane fara pic de culoare pe buze. Noi iti recomandam fie un ruj visiniu mat, fie unul maro mat, de la BottegaVerde.ro.

Ruj rosu mat inchis

Rujul rosu nu se va demoda niciodata indiferent de intensitatea nuantei, ramanand o arma a senzualitatii. In acest sezon poarta un ruj rosu inchis mat ce te va scoate din anonimat in orice imprejurare. Incearca nuanta Rosu Sofisticat cu acoperire ridicata de la BottegaVerde.ro.

Ruj grena

O alta culoare ce revine in actualiate in materie de rujuri este grena. Poarta o astfel de culoare in combinatie cu un machiaj natural al ochilor si vei straluci. Daca esti in cautarea unui ruj cu pigment intens si totodata hidratant, alege Rujul cremos cu unt de shea, de la BottegaVerde.ro.

Creion de buze

Cu siguranta ai admirat ce putin o data buzele pline si senzuale ale vedetelor autohtone sau de peste hotare. Secretul lor? Creionul de buze. Toamna anului 2017 propune buze cat mai conturate si pline de volum, iar acest lucru poate fi obtinut prin folosirea unui creion de buze cat mai calitativ. Alege intotdeauna un creion in ton cu rujul pe care intentionezi sa-l aplici ulterior pentru a avea parte de o culoare uniforma si de lunga durata. Pentru o precizie de inalta calitate, utilizeaza Creionul de buze cu extract de nalba.

Luciu de buze

Se pare ca si toamna aceasta, precum si in sezonul anterior se poarta buzele glossy, iar care este cel mai potrivit produs daca nu un luciu de buze. Ofera-le buzelor tale un plus de volum aplicand un strat de luciu in nuante pastelate, Noi iti propunem Luciul de buze cu extract de piersica si vitamina E care avand o textura cremoasa si rezistenta, confera volum si luciu.

Pentru un machiaj reusit, de lunga durata, BottegaVerde.ro iti propune o gama larga de produse cosmetice, incepand de la rujuri in nenumarate nuante, pana la creioane de buze si farduri de pleoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *