Mierea – secretul anti-aging stravechi al naturii

Pe vremea Zeilor Olimpului, mierea era hrana lor preferata. Ulterior, muritorii de rand au avut acces din ce in ce mai mare la acest aliment si au botezat-o simbolic „hrana zeilor”, delectandu-se cu gustul sau dulce. Apoi, grecii au numit-o „elixirul tineretii” si au utilizat-o nu numai in renumita baklava, ci si in tratamentele cosmetice alaturi de uleiul de masline. Ritualul a fost imprumutat apoi de egipteni care au considerat-o o adevarata comoara pentru  tratamentele regilor acelor vremuri. Astazi, accesul la o miere de calitate este din nou limitat, cauza fiind aparitia produselor contrafacute ce contin o mare cantitate de zaharuri, insa Bottega Verde a ales cu incredere reteta succesului:  doua ingrediente exclusive: Cuore di Miele ™ si Pluridefence®, acesta din urma fiind patentat de Bottega Verde.

Principalele beneficii ale mierii pentru tenul matur

  1. Regenereaza pielea si ii reda stralucirea
  2. Calmeaza tenul sensibil si iritat
  3. Trateaza imperfectiunile unui ten acneic sau gras
  4. Efect antioxidant, antiseptic si tonifiant
  5. Efect antiageing si de redare a elasticitatii pielii

Bottega Verde aduce pe piata din Romania gama MielExpertise, un kit antiageing pe baza de miere dedicat tenului matur. Ceea ce face din aceasta gama una cu totul si cu totul speciala sunt cele doua ingrediente exclusive: Cuore di Miele ™ si Pluridefence®, sub semnatura brandului Bottega Verde.

Impactul gamei MielExpertise in viata de zi cu zi

Tenul matur, si ne referim aici la tenul 40+ are nevoie de ingrijire speciala deoarece dupa varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen de la nivelul fetei incepe sa scada, lasand loc imbratranirii premature. Pentru uz zilnic, recomandam Crema de fata regeneranta, antirid si cu actiune antioxidanta. Pielea matura are nevoie de produse foarte puternice care apara, protejeaza si revitalizeaza tesuturile. Acest intens tratament, rezultatul unei indelungate cercetari ale laboratorului Bottega Verde, actioneaza pe mai multe fronturi datorita celor doua ingrediente exclusive: Cuore di Miele ™ si Pluridefence®, acesta din urma fiind patentat de Bottega Verde.

mielexpertise-ser-de-fata-concentrat-anti-imbatranire-antirid-revitalizant-cu-cuore-di-miele-reg-si-pluridefence-reg-1078720-107872-623

A fost efectuat un test antirid, iar rezultatul a fost faptul ca pielea  a cunoscut o revitalizare cu 90%*; ridurile au fost atenuate cu 85%*; tenul a fost mai luminos cu 95%*. *Test efectuat pe 20 de femei timp de 30 de zile. Actiune anti-poluare: protejeaza pielea impotriva poluarii**; actiune de regenerare**; ce mareste sinteza colagenului de +23,7%**; mareste sinteza elastinei de +19,1%**; **Testat in vitro pe culturi celulare.

Pentru tenul care prezinta semne vizibile de trecere a timpului, Bottega Verde recomanda Serul de fata concentrat, care vine in intampinarea problemelor precum piele lasata sau pete. Cercetatorii nostri s-au lansat in lupta impotriva imbatranirii, astfel aparand Cuore di Miele ™ si Pluridefence®, doua descoperiri protectoare ale eficientei pielii. Colaborarea dintre laboratorul nostru si Institutul Chimic Farmaceutic Toxicologic al Universitatii din Milano a explorat proprietatile extraordinare ale mierii, extragand si utilizand la nivel cosmetic Cuore di Miele ™. Tot din aceasta colaborare, a luat nastere si molecula Pluridefence®, care imbunatateste si amplifica procesul natural de protectie a pielii impotriva imbatranirii.

mielexpertise-crema-pentru-zona-din-jurul-ochilor-anti-aging-antirid-pe-baza-de-cuore-di-miele-reg-si-pluridefence-reg-1078770-107877-682

Si pentru ca zona ochilor este printre primele zone unde se da in vileag varsta, Bottega Verde a gandit un instrument de corectare a pielii din jurul ochilor, care se prezinta a fi foarte sensibila. Zona din jurul ochilor este delicata si este cea mai expusa la prejudiciile aduse de imbatranire, prin urmare are nevoie de tratamente dedicate. De aceea, au inclus pe piata cosmeticelor naturale Crema pentru zona din jurul ochilor. Ingredientele pantentate au o actiune antirid exceptionala, antioxidanta si protectiva. Eficacitate dovedita: pielea este mai revitalizata cu 95%*; ridurile sunt atenuate cu 80%*; tenul este mai luminos cu 95%*. *Test de autoevaluare executat pe 20 de voluntari. Actiunea anti-poluare protejeaza tenul de factorii de poluare citadini.** Actiune reparatoare – stimuleaza sinteza de colagen (+22,2%) – stimuleaza sinteza de elastina(+28,1%)**. ** Test in vitro pe culturi celulare.

Tenul matur sensibil necesita o atentie sporita, de aceea cel mai potrivit tratament pentru acesta este cel de noapte, Crema de fata pentru noapte Tratament specific de noapte, se adapteaza bioritmului pielii si imbunatateste nutritia sa cu subtstante regeneratoare. Formula sa patentata actioneaza cu ingrediente intense: Cuore di Miele ™ si Pluridefence®, acesta din urma fiind brevetat de Bottega Verde. Exercita o actiune antirid, protectoare, intareste apararea pielii, prevenind cauzele imbatranirii. Eficienta demonstrata: pielea este revitalizata cu 73,7%*; ridurile sunt atenuate cu 47,4%*; tenul devine mai luminos cu 68,4%* *Test de autoevaluare realizat pe 19 femei pentru 30 zile. Actiune antipoluare** – Actiune reparatoare**: sinteza colagenului a crescut cu +24,3%**; sinteza elastinei a crescut cu +24,3%**. **Test in vitro pe cultura celulare demonstrata.

mielexpertise-crema-de-fata-de-noapte-anti-aging-regeneranta-anti-rid-si-cu-actiune-anti-oxidanta-cu-miere-si-pluridefence-reg-1129520-112952-622

Pentru ca este bogata in vitaminele A, B, C, D, K si in Magneziu, Calciu, Potasiu si Fosfor, mierea nu este numai un bun aliment, ci si un deosebit ingredient cosmetic. Folosit inca din antichitate pentru rasfatul regilor, astazi a devenit un lux accesibil pentru femeile moderne si care isi doresc un tratament similar cu cel din SPA-urile de lux, chiar in intimitatea casei, intr-o zi obisnuita de duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *