Obsesiile toamnei 2016 in materie de make-up

Buzele in nuante tari, gene care ies in evidenta, culorile toamnei sau cele care aduc inca aminte de vara, look natural sau sclipitor, sunt cateva dintre tendintele finalului de 2016.

Daca toamna te-a luat prin surprindere si n-ai apucat sa te pui la curent cu tendintele ei in materie de machiaj, descopera acum ce tonuri si atitudini sunt la moda in sezonul in care ne aflam.

Daca n-ai apucat sa-ti innoiesti trusa de make-up iata care sunt principalele produse de care ai nevoie pentru a fi in trend in acest sezon: fond de ten hidratant, blush in nuanta deschisa, farduri nude si cu sclipici, eyeliner, ruj rosu si obligatoriu un ruj intr-o nuanta inchisa.

 ROSU & NEGRU. Buze in nuante puternice

 

p2

De la rosu clasic si provocator, la nuante de visiniu, aplicate uniform sau in degradeuri si pana la tonuri de mov pruna si cele apropiate de negru, paleta cromatica a rujurilor la moda in aceste luni ne indeamna sa indraznim. Indiferent care dintre aceste nuante ti se potriveste cel mai bine, Bottega Verde iti propune variante numeroase de rujuri hidratante, de la rosu indraznet, pana la mov pruna.

Pentru un look plin de stil si rafinament, lasa-ti rujul in nuante intense sa fie singurul element de makeup care atrage atentia si pastreaza-ti machiajul ochilor si al fetei cat mai natural.

Lookuri fresh si cat mai naturale

 

p3

Acesta este stilul care rolul principal il joaca frumusetea ta naturala si felul in care stii sa o pui cat mai mult in evidenta. Un look natural nu presupune neaparat lipsa totala a machiajului. Secretul este sa obtii o nuanta uniforma a pielii si un ten fara pete sau alte urme inestetice cu un fond de ten fluid si hidratant si un gloss nude care sa confere cat mai mult volum buzelor tale. In plus, daca vrei ca tenul tau sa arate mai luminos, apeleaza la un fard de obraz in nuante deschise de piersica sau cat mai naturale.

Eyeliner evidentiat

 

p4 

Tusul negru redevine vedeta trusei tale de machiaj si atinge forme cat mai variate. Pleoapele tale se pot transforma intr-un sevalet in care sa-ti lasi indemanarea sa experimenteze.

De la liniile drepte la unghiurile ascutite si formele geometrice abstracte, eyeliner-ul asigura un look indraznet, modern, cu tenta futurista. Ca nuanta, negrul ramane alegerea clasica, insa poti explora si alte culori. Bottega Verde iti propune o varianta de eyeliner negru cu vitamina E pentru trasarea liniilor fine, care isi mentine intensitatea intreaga zi si rezista la apa.

Farduri in nuantele frunzelor uscate

 

p5

 In acest sezon, machiajul smocky eyes nu mai are tuse de gri, ci de maro, in felul acesta asortandu-se perfect cu nuantele din natura ale toamnei. Nuantele naturale au dictat multe dintre alegerile make-up artistilor. Asa ca nu e de mirare ca, pentru machiajul ochilor, si-au indreptat atentia spre farduri in tonuri de maro, cu texturi mate. Alege un fard de pleoape maroniu cu ulei de jojoba si vitamina E sau un trio umed/uscat cu proteine de matase in nuante naturale, pentru un look la moda in acest sezon.

Gene supradimensionate

 

p6

Pentru o privire patrunzatoare, sunt in voga genele supradimensionate, false sau obtinute cu ajutorul unui rimel ultra-lungire, cu tratament pentru alungirea si intarirea genelor. Si aici nu ne referim doar la genele lungi si cu mult volum, obtinute prin adaugarea unor gene false, ci si la acel aspect de gene care s-au lipit unele de altele prin aplicarea mascarei. Ceea ce obisnuiam sa numim “o greseala de make-up” s-a transformat acum intr-un trend.

Culori curajoase

 

p7

Chiar daca sezonul culorilor vibrante regasite atat in imbracaminte cat si in accesorii a trecut, este usor de observat ca ele dau viata oricarei tinute, indiferent de anotimpul de afara. Si mai mult, daca vrei sa atragi priviri si sa tralucesti in luminile petrecerilor din aceasta toamna, coloreaza-ti pleoapele cu fardurile in tendinte in acest sezon, pline de culoare si de sclipici. Bottega Verde iti propune fardul de pleoape cu vitaminele A si E in  culoarea liliacului, dar poti alege si intre fardul de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce verde sau bej sidefat.

banner-colaj

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *