Parfumuri imbietoare, texturi cremoase si efecte vizibile.Tentant, nu?

qqq

Frumusetea unei femei este un dar al naturii, insa chiar si frumusetea in stare pura are nevoie de ajutor pentru a se pastra de-a lungul anilor. Eleganta si rafinamentul sunt conturate de tinute bine echilibrate, de accente de culoare presarate subtil, de accesorii rafinate, montate la fix pentru a da un plus de valoare aspectului final.  Toate aceste eforturi ar fi insa in zadar, daca nu acordam ingrijirea necesara pielii noastre.

Ce este Pluridefence R?

BottegaVerde.ro lanseaza pe piata din Romania gama natural lift. Special creata pentru a apara pielea de aparitia primelor riduri, dar si pentru a o proteja de factorii externi, aceasta gama se diferentiaza de celelalte produdse pentru ten datorita combinatiei perfecte intre Argireline, extract de afine si Pluridefence R, brevet exclusiv al Bottega Verde si ajuta la protejarea pielii si la vitalizarea celulelor afectate.  Astfel, tenul devine mai relaxat si va face fata intr-un mod ireprosabil trecerii timpului.

Natural lift – lapte demachiant cu Argireline R, Pluridefence R si extract de coacaze

Ingrijirea pielii presupune un intreg ritual, de la curatarea tenului, la aplicarea tratamentelor adecvate si la hidratarea sa folosind creme speciale.

Demachierea este primul pas catre un ten sanatos si se poate realiza cu usurinta daca folosim produse de calitate. Bottega Verde va pune la dispozitie laptele demachiant cu extract de coacaze, special creat pentru a curata tenul si pentru a-l pregati pentru tratamentele ulterioare.

lapte-demachiant-bottega-verde

Natural lift – Tonic facial cu Argirelina R, multi-protectie si extract de afine

Din procesul de demachiere nu trebuie sa lipseassca tonicul. Tonicul cu extract de afine de la Bottega Verde, este un produs care indeparteaza impuritatile si combate semnele cauzate de trecerea timpului, lasand pilea delicata si moale.

a3poza

Natural lift – crema pentru zona din jurul ochilor cu Argireline R, Pluridefence R si extract de coacaze

Un alt produs care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei este crema pentru zona sensibila din jurul ochilor. Bottega Verde are grija si de zonele sensibile ale pielii. Tratamentul special creat pentru zona sensibila a ochilor care are ca rol principal protejarea pielii, poate fi folosit impreuna cu tonicul si demachiantul mai sus metionate.

Caracteristica sa extraordinara provine din combinatia de Argireline, extract de afine si Pluridefence R, brevet exclusiv al Bottega Verde. Are rol de umplere a ridurilor si lasa pielea neteda, catifelata si moale la atingere.

crema-contur-ochi-bottegavrede-ro

Natural lift – crema de fata pentru noapte cu Argireline R, Pluridefence R si extract de coacaze

crema-de-zi-bottegaverde-ro

Usor de aplicat, tratamentul pentru noapte de la BottegaVerde.ro are
capacitatea de a se adapta la ritmul de somn pentru a reincarca pielea cu atat de pretioasele elemente nutritive. Este alegerea perfecta pentru ca, pe langa hidratare intensa, crema combate si aparitia primelor semne ale imbatranirii.

Tratamentul pentru noapte cu extract de coacaze, este potrivit pentru toate tipurile de ten si este recomandat persoanelor care isi doresc o textura consistenta, catifelata si un parfum relaxant.

Se aplica in fiecare seara, dupa o curatare a tenului corect realizata si se maseaza usor, pana la absortie completa. Notele citrice, lemnoase si vanilate ofera tratamentului de noapte un miros placut si usor dulce

Natural lift – crema de fata pentru zi cu Argireline R, Pluridefence R si extract de coacaze

De asemenea, exista si varianta de zi a tratamentului cu coacaze, numai buna pentru a projea tenul de factorii de stres la care acesta este supus.

Avand o textura lejera, crema de culoare roz se intinde cu usurinta si intra repede in piele. Se aplica in fiecare dimineata, dupa o curatare a tenului corect realizata si se maseaza usor, pana la absortie completa. Notele citrice, lemnoase si vanilate ofera tratamentului de noapte un miros placut si usor dulce.

crema-noapte-pluridefecte-r-bottegaverde-ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *