Iata cum poti avea un par sanatos! Serul este solutia!

Iarna care a trecut ne-a afectat tenul si parul, care, din cauza temepraturilor scazute a devenit despicat, greu de coafat si lipsit de stralucire. Acum ca soarele incepe sa-si intre in rol, este momentul ideal sa ne revitalizam parul, pentru a-l pregati de vara.

O ingrijire corecta a parului presupune folosirea unor porduse speciale pentru fiecare tip de par in parte, multa hidratare si atentie la sursele de caldura la care firul de par poate fi supus (placa, perie rotativa, bigudiuri electrice). Studiile au aratat ca, atunci cand este ud, parul este foarte elastic, de aceea acesta se va intinde in lungimea sa pana la 30% fara sa se deterioreze. Ingrijirea parului este foarte importanta, modul de spalare si de ingrijire, reflectandu-se in aspetcul final al parului. Stiai ca studiile arata ca in Europa, femeile isi spala parul de 3 ori pe saptamana? Tu cum ai grija de parul tau?

 Asigura-i ingrijirea perfecta

Utilizarea unor sampoane, balsamuri si a unor masti potrivite pentru fiecare tip de par in parte, va conduce la obtinerea unui par sanatos, a unui fir puternic si a unui zambet larf, in cazul femeilor care ating performanta de a avea un par sanatos si frumos.

Ce sunt serurile de par?

Serurile de par sunt produse ce nu ar trebui sa lipseasca din ritualul de ingirjire al parului, indiferent de lungime, culoare sau textura. Acestea pot contine silicon, ceramide, aminoacizi, in functie de segmentului de piatra careia se adreseaza. Astfel, exista seruri pentru parul uscat, pentru par cret, rebel sau pentru par deshidratat, iar lista poate sa continuie.

Poti incerca serul pentru definirea parului, cu lapte de cocos si extract de lime, 33 lei, pentru un par sanatos si frumos.

Odata aplicate, serurile de par au rolul de a acoperi fiecare folicul de par si de a umple fisurile foliculare, ceea ce va face ca parul sa para neted . In plus, acestea ofera stralucire parului si il protejeaza impotriva razelor UV, care sunt nocive chiar si iarna, nu numai vara. De asemenea, serurile ofera un strat protector firului de par, care actioneaza asemeni unei bariere intre par si mizerie, murdarie, factori poluanti, etc.

Specialistii recomanda utilizarea serurilor de par mai ales pentru femeile care petrec multe ore afara, deoarece astfel, parul este expus la factorii ce-l pot deteriora si are nevoie de protectie suplimentara.

 Care sunt avantajele utilizarii serurilor de par?

Seruruile de par au beneficii extraordinare asupra firului de par, atata timp cat sunt utilizate produsele potrivite fiecarui tip de par, in parte. Astfel, datorita componentelor prezente in seruri, parul devine mai puternic, mai stralucitor, mai sanatos si mai usor de coafat. In plus, riscul ca acesta sa se rupa cu usurinta, scade considerabil.

De asemenea, acestea sunt ideale pentru petreceri, deoarece ajuta la o coafare perfecta a firelor de par rebele, astfel ca tu nu vei mai fi nevoita sa-ti faci griji din cauza coafurii. Atentie insa la cantitate, intrucat o cantitate prea mare de ser aplicata pe apr, va da senzatia unui par nespalat si uleios.

Poti folosi uleiul de Argan de Maroc, cu ulei de argan restructurant si efect de stralucire, ingrijire si protectie pentru parul deteriorat si fragil, 32 lei, pentru un par frumos, de la radacini pana la varfuri.

 

Cum se folosesc serurile de par?

Odata identificat serul de par potrivit pentru tipul tau de par, este foarte important si felul in care acesta este aplicat. Dupa baie, cand parul este inca umed, pune putin ser in palma si freca-ti palmele, pentru a-l putea intinde foarte bine, Aplica apoi cantitatea pe varfuri, si foarte putin pe lungimile parului. Atentie insa, deoarece serul de par nu se aplica niciodata pe radacina, deoarece va ingrasa parul si-l va face sa arate inestetic.

Un par frumos este un par sanatos, iar acest lucru nu se poate obtine decat cu o atentie speciala dedicata ingrijirii. Nu uita, cel mai frumos accesoriu pe care o femeie poate sa il poarte, este chiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *