Sprancene groase sau subtire Afla ce ti se potriveste in functie de forma fetei

Pentru fiecare femeie aspectul fizic are o mare importanta, de aceea noi, cei de la BottegaVerde.ro te ajutam sa cunosti toate trucurile din domeniul frumusetii, pentru a te simti bine in pielea ta si pentru a fi admirata de cei din jur. Unul dintre principalele domenii ale artei machiajului il reprezinta machiajul sprancenelor si forma pe care le-o dam. Impactul pe care sprancenele il au este foarte important, schimband total fizionomia fetei. Se spune ca sprancenele pensate corect, in functie de forma fetei tale, reprezinta jumatate din intreg procesul de make-up. Trasaturile faciale individuale ale fiecarei persoane si structura osoasa ajuta in conturarea sprancenelor perfecte. De aceea, tine cont de ele cand te pensezi.

Tine cont insa, ca trebuie sa ai mare grija in alegerea unei pensete. Daca nu este de calitate, va poate rupe firele de par, ceea ce va arata inestetic si chiar deranjant, pentru ca vor creste foarte repede. Un alt lucru deosebit de important este sa nu imprumuti penseta pentru este un obiect strict personal.
Nu uita ca sprancenele subtiri nu mai sunt de mult la moda, asa ca incearca sa pastrezi o forma de sprancene groase, naturala.

In corectarea sprancenelor trebuie sa tii cont de trasaturile fetei pentru a da o forma cat mai armonioasa, care sa evidentieze personalitatea.

In acest articol, in urma sfaturilor primite de la Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, iti vom dezvalui care sunt secretele sprancenelor perfecte, in functie de forma fetei tale.

Forme de sprancene in functie de forma fetei

Sprancene potrivite pentru fata rotunda

Pentru a indulci o fata rotunda se recomanda sprancenele cu arcul inclinat si capetele mai lungi, care sa dea iluzia unui aspect mai oval al fetei. Poti sa-ti conturezi frumos chipul si prin extinderea lungimii sprancenelor cativa milimetri. Poti sa faci asta cu un creion de sprancene.

Sprancene potrivite pentru fata ovala

O fata ovala este ceea ce majoritatea femeilor urmaresc, prin conturarea si definirea sprancenelor. Cele norocoase ca s-au nascut cu aceasta forma a fetei este important sa se asigure ca sprancenele au grosimea corespunzatoare. Daca ai ochii mari, o frunte lata sau buze vuluminoase, poti sa echilibrezi proportiile fetei cu sprancene mai groase. In cazul in care ele sunt mici, atunci sprancenele trebuie sa fie subtiri.

Sprancene potrivite pentru fata patrata

Pentru a indulci trasaturile fetei, stilistii iti recomanda sa te concentrezi pe arcada sprancenelor. Desenarea unui unghi la varful sprancenelor va da iluzia unei fete mai lungi si mai inguste. Sfat: sprijina penseta paralel cu baza nasului. Incepe sa te pensezi din punctul in care obiectul atinge spranceana. Inclina penseta spre latura exterioara a pupilei. Pentru a determina unde se termina spranceana, traseaza o linie imaginara de la baza nasului spre coltul exterior al ochiului.

Daca iti doresti sa ai sprancene perfecte si bine conturate, nu ezita sa vizitezi site-ul BottegaVerde.ro. De altfel, poti incerca kit-ul pentru sprancene cu vitamina A, disponibil in 2 nuante, in functie de culoarea firelor tale. Acest kit este tot ce ai nevoie pentru a modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii. Setul contine o penseta pentru modelare, ceara usor pigmentata,pudra compacta pentru definire, un aplicator cu perie si o oglinda practica. Ceara modelatoare, pigmentata si usoara se aplica foarte usor de-a lungul sprancenelor. Pulberea colorata se aplica peste sprancene. Setul contine si oglina, de aceea va puteti aranja sprancenele rapid si oriunde.

Daca nu esti adepta fardurilor, poti apela la ajutorul unui creion pentru sprancene cu vitamina E. Este usor de folosit si are o textura rezisenta. Acest creion pentru sprancene este articolul indispensabil pentru definirea frumoasa a sprancenelor tale si pentru a conferi profunzime privirii. Este prevazuta si cu perie, fiind un creion de sprancene cu textura deosebita, care contureaza sprancenele perfect.

Produsele de make-up de la BottegaVerde.ro au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si pana la detaliile legate de ambalajul produselor. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *