Cum sa incluzi mierea in rutina de ingrijire a tenului

Mierea este in general folosita ca si indulcitor natural, dar ai putea fi surprinsa de efectele pe care acest aliment le poate avea asupra tenului tau! Produsa de albine prin colectarea de nectar, polen si rasini din flori, mierea lupta impotriva deshidratarii, reduce considerabil bacteriile si combate efectele produse de trecerea timpului. In plus, este bogata in nutrienti, antioxidanti si compusi de vindecare.

Include in cosmeticele tale de ingrijire zilnica produse pe baza de miere! Bottega Verde.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cosmetice naturale pentru ingrijirea corpului si a tenului, menite sa indeplineasca nevoile pielii tale!

Principalele 3 beneficii ale utilizarii de produse cosmetice pe baza de miere sunt:

  1. Curatarea porilor

Mierea este un antibacterian natural, deci este excelenta pentru tratarea si prevenirea acneei. Enzimele din miere curata pielea si pastreaza porii curati. Incearca sa folosesti lotiunea tonica cu miere,39 lei. Reda tenului prospetime si luminozitate, restabilind echilibrul natural al acestuia. Mierea ofera hidratare si hranire, extractul de tei ofera calmare si protectie. Ideala pentru toate tipurile de piele, se foloseste dupa laptele de curatare pentru o demachiere completa.

  1. Prevenirea si indepartarea ridurilor

Foarte concentrata in antioxidanti, mierea este principalul ingredient natural care lupta in combaterea primelor semne ale imbatranirii. Testeaza crema de fata pentru noapte cu tei si miere, 57 lei. Este o crema bogata, special conceputa pentru a exploata la maxim efectul de regenerare din timpul somnului, restituind tenului, tonusul, elasticitate si moliciunea necesara. Combina intr-un mod de exceptie actiunea hidratanta a mierii, cu cea de hranire a untului de shea, a semintelor de struguri, a radicalilor liberi si a extractului de tei pentru un ten mai moale si mai luminos.

  1. Hidratarea si regenerarea tenului

Mierea, unul dintre alimentele cele mai pure si naturale, compusa in principal din zaharuri, aproximativ 80%, are un prelungit efect de hidratare si excelente proprietati de calmare, care redau stralucirea naturala a tenului. Iti recomandam crema de fata pentru zi, efect de matase, cu tei si miere. Este o crema ideala pentru utilizare zilnica, optima pentru a fi folosita ca o baza pentru machiaj si pentru toate tipurile de piele, garantand nivelul corect de hidratare si hranire, luminozitate si tinerete. Cremoasa si cu o absorbtie rapida, trateaza tenul cu delicatete oferindu-i prospetime si un pretios efect „de matase”. Contine miere – hranitoare, hidratanta si apa distilata de tei – ce inmoaie tenul.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina a tenului tau, alege produsele naturale pe baza de miere, care iti redau sanatatea si stralucirea pielii. Incearca produsele din Gama Miere. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *