Beneficiile uimitoare ale ceaiului de musetel

Daca inca nu stiai sau te indoiai, ceaiul de musetel este o adevarata comoara care ajuta pielea, parul si intreaga stare de sanatate.

Musetelul e intens folosit in Asia, Australia, America de Nord si Europa Pentru ca nu contine cafeina, este un remediu perfect pentru persoanele care au probleme cu somnul. Poate fi consumat in orice moment al anului, si aduce o stare de relaxare in zilele in care nu te simti in pielea ta.

BottegaVerde.ro a creat o gama speciala cu musetel, un adevarat secret de stralucire pentru parul subtire si fragil, lasandu-l cu fiecare spalare minunat de matasos si usor de pieptanat, punandu-i in evidenta intreaga sa splendoare.

Citeste mai departe despre beneficiile musetelului ca sa te convingi sa-l incluzi cat mai repede in ritualul tau de infrumusetare si in dieta zilnica.

Deschide nuanta parului

Parului blond ii poti da stralucire, cu simpla clatire cu ceai de musetel. Daca pui henna in amestec, poti repeta procedeul si pentru par mai inchis la culoare. Incearca samponul cu extract de flori de musetel si proteine de grau, 20 lei pentru a spori stralucirea parului tau.

Scapa de matreata si scalp iritat

Trebuie doar sa adaugi o decoctie cu acest ingredient, in sticla samponului tau obisnuit, sau sa o folosesti la limpezire. Incearca si elixirul rafinat cu extract de flori de musetel, 34 de lei pentru reflexii magice, sau balsamul cu extract de musetel de camp, 25 lei pentru par luminos si neted.

Trateaza arsurile si zgarieturile

Foloseste o bucata de material sau un prosop, si imbiba-l in ceai de musetel. Ai grija ca ceaiul de musetel sa se raceasca, inainte sa iti faci comprese cu acest lichid.

Trateaza iritatiile si acneea

Aceasta planta are un efect calmant puternic si, astfel, vei observa ameliorari in cazul unor iritatii sau probleme cu acneea. Ai grija de ochii tai cu demachiantul pentru ochi, bifazic, cu extract de musetel, 19 lei, ideal pentru ochi sensibili.

Deschide nuanta pielii

Se pare ca atunci cand faci baie de aburi, deasupra unui recipient in care fierbi apa cu musetel, vei obtine o piele mai deschisa la culoare.

Reduce cercurile negre din jurul ochilor

Semnele de oboseala si cercurile negre pot fi ameliorate cu doar 2 plicuri de ceai de musetel, inmuiate pret de 5 minute, in apa calda. Tine-le sa se raceasca la temperatura camerei. Tine-le pe ochi, pe timpul noptii, si te vei trezi mai luminoasa ca oricand.

Reduce ochii umflati sau obositi

In cazul ochilor obositi, lasa pliculete de ceai in apa calda pentru 2-3 minute, si apoi lasa-le pe ochi pentru 10 minute sau mai mult. Ca sa reduci ochii umflati, inlocuieste apa calda cu apa rece, si tine plicurile pe ochi pentru cat timp crezi ca e nevoie. Tine beneficiile musetelului aproape cu servetele umede cu extract de musetel, 19 lei pentru un demachiant rapid si delicat.

Protejeaza pielea de radicali liberi

Radicalii liberi sunt factorul considerat vinovat de imbatranirea prematura. Ceaiul de musetel e ca un scut impotriva lor si ajuta pielea sa-si pastreze tineretea.

Alte beneficii:

  • Creste imunitatea.
  • Atenueaza durerile menstruale.
  • Atenueaza durerile cauzate de ulcer.
  • Calmeaza durerea musculara.
  • Pastreaza normal nivelul de glucoza din corp.
  • Ajuta la tratarea hemoroizilor.
  • Calmeaza Sindromul de Intestin Iritabil.
  • Previne alergiile si iritatiile.
  • Te ajuta sa scapi de migrene.
  • Ajuta la reglarea somnului.

Incepe sa incluzi musetel in rutina ta zilnica si vei observa efectele sale benefice. E un pas foarte usor care necesita doar incercarea de produse care au in compozitie si musetel. Produsele se gasesc pe Bottegaverde.ro si sunt special create pentru a curata in profunzime, hidrata pielea, dar si a-i oferi beneficiile uimitoare ale musetelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *