11 Pași pentru un make-up de zi de durată

Femeile acordă extrem de multă atenţie atunci când ies din casă, astfel că, aspecte precum make-up-ul, coafura, vestimentaţia sau accesoriile sunt întotdeauna atent analizate, în oglindă, minute în şir.

Conform unui studiu realizat de Daily News Uk, peste 60% dintre femei petrec mai mult de 40 de minute pe zi în realizarea și refacerea machiajului, cheltuind anual în jur de 800 de euro pe produsele de make-up și de ingrijire a tenului.

Nu este nimic mai enervant decât să te privești în oglindă în toiul zilei și să realizezi că machiajul tău a început să dispară.

Ai muncit din greu pentru a-ți realiza machiajul acela perfect, potrivit unei zile încărcate de ședințe, întâlniri importante și discuții de afaceri, iar după birou te așteaptă o revedere cu prietenii dragi. Timpul este prețios, asa că nu este loc de vizite la salonul de înfrumusețare sau vizite la toaletă pentru reîmprospătarea machiajului între întâlniri.

Bottega Verde vă pune la dispoziție câteva produse și trucuri pe care să le aplicați atunci când vă puneți în practică ritualul de infrumusețare, menite să vă salveze de orice situație și să vă redea încrederea de sine, de care aveți nevoie pe parcursul unei zile încărcate. Make-up artistul Bottega Verde,  Andreea Has, vă propune câteva produse care nu trebuie să lipsească din ritualul vostru zilnic, pentru un machiaj ușor și lejer, de lungă durată, potrivit pentru orice ocazie și moment al zilei!

BottegaVerde.ro oferă o gamă variată de produse care îți creează un look impresionant, în tendințe și are grijă de pielea ta prin extractele naturale din care se realizează produsele. Alege să atragi toate privirile în această primăvară și aplică sfaturile make-up artistului. Mai multe informații poți găsi pe www.bottegaverde.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *