Ce spune culoarea rujului despre tine

Culoarea rujului pe care o alegi poate spune multe lucruri despre tine ca persoana. Toti avem o culoare favorita. Exista o teorie potrivit careia ne plac anumite nuante pentru ca le asociem cu experiente emotionale din trecutul nostru.

Specialistii BottegaVerde.ro iti prezinta care sunt cele mai folosite culori pentru rujurile de buze si care este semnificatia lor.

Rosu aprins – esti o persoana cu multa incredere de sine, dar si foarte pasionala. Iti place sa fii admirata de cei din jur si nu te deranjeaza absolut deloc daca altii iti vad latura senzuala.

Struguri rosii – ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic – rosu mac este un intens tratament de hidratare de la prima aplicare. Formula speciala, cu rezistenta extraordinara este imbunatatita cu extract de struguri rosii si acid hialuronic. Textura cremoasa confera confort instantaneu.

Mov – iti place sa detii controlul, chiar daca nu faci asta in mod vadit. Nu esti neaparat o persoana care sa se laude cu capacitatile sale, dar stii exact ce faci. Esti organizata si rabdatoare. Preferi sa planuiesti totul cu atentie inainte de a lua decizii.

Struguri rosii – ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic – mov este ideal pentru persoanele care adora culoarea aceasta. Produsul are o consistenta cremoasa si rezista pe buze timp indelungat.

Rosu deschis – daca preferi un ruj rosu, dar mai „subtil”, esti genul de persoana careia ii plave mai degraba discretia. Aceasta alegere mai spune despre tine ca esti destul de individualista, dar nu inseamna ca esti plictisitoare. De asemenea, pui accent mare pe viata personala si pe respectarea acesteia.

Struguri rosii – ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic – roz hortensie este un tratament hidratant care confera moliciune pielii. Formula speciala, cu rezistenta extraordinara este imbogatita cu extracte de struguri rosii si acid hialuronic.

Culoarea piersicii– esti o persoana buna, blanda si generoasa. Iti pretuiesti foarte mult familia si prietenii si intotdeauna le esti alaturi atunci cand au nevoie de sprijin. Iti place sa-ti pui timpul si energia la dispozitia altora.

Argan de maroc – ruj cu ulei de argan – rol protector – sorbet de piersici este usor de aplicat, cremos si placut, aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresori externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Ideal pentru o culoare vibranta.

Roz aprins – iti place sa ii conduci pe cei din jurul tau si sa ai parte de multa aventura. Nu te temi sa le arati tuturor latura ta „salbatica”. Cuvantul tau favorit este „Da”, pentru ca raspuns afirmativ oricarei provocari: noi adventuri, noi prieteni, noi mancaruri, noi experiente. Sunt prea putine lucruri care sa te poata speria cu adevarat!

Luciu foarte stralucitor cu efect de vinill – cu extract de piersica si vitamina E – roz bombon este un balsam moale, luminos, foarte placut, ofera luciu inedit buzelor si le imbraca in culori minunate. Textura foarte cremoasa si rezistenta, confera dintr-o miscare volum si luciu.

Culoarea vinului – „seductie” este cuvantul care te descrie cel mai bine. Nu te grabesti sa obtii ceea ce vrei, preferand, in schimb, sa faci totul pas cu pas. te bucuri de toate aspectele vietii si traiesti din plin fiecare clipa. Cand vine vorba de dragoste, iti place mai degraba emotia unei”vanatori” adevarate, decat o cucerire usoara.

Luciu foarte stralucitor cu efect de vinill – cu extract de piersica si vitamina E – rosu rubin este ideal pentru persoanele care isi doresc un luciu de buze plin de culoare si luminos, cu efect vinil.

Roz pal – vrei ca cei din jur sa te considere „adorabila”. Iti plac in general lucrurile dragalase, cele care au un aspect foarte frumos si ingrijit. Ai o slabiciune pentru copii si animale, care te cuceresc pe loc.

Luciu foarte stralucitor cu efect de vinill – cu extract de piersica si vitamina E – roz nude, prin textura sa, deosebit de aderenta si densa, ofera, dintr-o singura aplicare, volum si o culoare plina buzelor.

BottegaVerde.ro ofera o gama variata de culori de rujuri pentru buze care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de sanatatea buzelor tale prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa atragi toate privirile in aceasta vara. Mai multe informatii si produse poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *