10 sfaturi Feng Shui pentru casa ta

Spatiul pe care il numim acasa ar trebui sa ne umple cu energie pozitiva si sa ne incarce bateriile in fiecare zi, pentru urmatoarea. Pentru multi oameni, modul in care este aranjata mobila sau esenta de parfum de camera pe care o folosesc sunt aspecte extrem de importante pentru o stare de bine.

Exista reguli Feng Shui care garanteaza armonie si pace doar la mutarea anumitor obiecte in anumite locuri. Setul de aromoterapie pare sa nu lipseasca nici el din casa celor care respecta astfel de principii Feng shui in dormitor si nu numai.

Iata care sunt 10 dintre trucurile pe care le poti folosi si tu sa aplici tehnica Feng Shui in dormitor sau chiar in toata casa.

1. Asigura-te ca ai parte de aer si lumina de calitate in camera

Aceste doua elemente sunt esentiale pentru o energie Feng Shui buna. Deschide fereastra mai des, ia cateva plante care vor ajuta la purificarea aerului sau alege un aparat specializat in asta. Lsa cat mai multa lumina naturala sa intre in casa, in special in dormitor.

2. Scapa de lucrurile inutile

Mai ales de lucrurile pe care nu le folosesti sau pe care le tii pentru ca le-ai primit cadou, desi nu le iubesti cu adevarat. Facutul de ordine este o actiune care va actiona ca un fel de terapie. Te va ajuta sa scapi de tot ce este inutil si va umple locul cu lucruri pe care le iubesti si care te umplu de energie pozitiva. Dupa ce ai terminat curatenia poti aseza un parfum de camera cu miros de gardenie intr-un colt, ca sa simti mirosul de prospetime mereu. Alege un produs cu ingrediente naturale si nimic la care ai putea fi alergic sau ar putea fi prea puternic pentru aroma din dormitor.

3. Stabileste harta de energie a casei

Exista o diagrama care te va ajuta sa stabilesti punctele cardinale si carei arii ii este fiecare dedicata.

4. Bazele celor 5 elemente Feng Shui

Exista anumite reguli Feng Shui de pozitionare a anumitor obiecte in anumite regiuni ale camerei, in functie de ce asteptari ai de la viitor sau cum vrei sa-ti mearga in viitorul apropiat.

5. Afla care este semnul Feng Shui sub care te-ai nascut

Si ordoneaza-ti casa in functie de nevoile pe care le ai. O sa ai nevoie de anumite lucruri care sa-ti mentina energia si sa-ti hraneasca spiritul.

6. Afla numarul Kua si directia ta

Daca numarul tau Kua este 1, atunci ar fi bine sa iti muti patul, biroul sau scaunul pe care stai la masa pe directia Sud, Sud-Est sau Nord.

 

7. Crede in energia casei tale

Mai ales in cea a celor 3 elemente principale:baia, bucataria si dormitorul. Mentina casa sanatoasa si fericita si energia ei va ramane mereu una pozitiva. Nu uita de lucrurile mici. Adauga un suport de aromoterapie cu o esenta relaxanta sau spala asternuturile cu un balsam concentrat cu aroma si extract de lavanda si inconjoara-te intr-o stare continua de relaxare si prospetime.

8. Foloseste mai mult de 3 culori

Inconjoara peretii casei cu nuante bogate in diversitate si care sunt cat mai aproape de cele naturale.

9. Verifica conductele

Energia nu poate sa curga daca conductele sunt blocate! Acolo se strang energiile negative de la toata murdaria pe care au acumulat-o. Nu uita sa scapi de ea!

10. Fii un exemplu pozitiv

Daca tratezi totul cu pozitivitate, acelasi lucru vei primi la schimb. Schimbarea porneste din tine, iar daca tu esti numai ganduri frumoase, totul va deveni frumos in jur. Cand ai o zi mai gri aprinde o lumanare decorativa parfumata cu ulei si aroma de argan si uita de aspectele negative care ar putea sa te acapareze.

Pentru a avea grija casa ta, trebuie sa iti alegi cu atentie produsele pe care le folosesti. Balsamurile de rufe si alte produse care intra in contact direct cu pielea pot afecta serios energia ta si pot duce la dezechilibru al energiei din casa ta.

Alege calea cat mai apropiata de natura. Maestrii Feng Shui au doar foarte putine lucruri materiale pe care le folosesc, iar ele sunt alese cu strictete.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea casei, care ajuta la redarea prospetimii fara a folosi elemente nocive organismului uman. Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, aerul casei si energia care pluteste in fiecare camera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *