Ce nuante de ruj alegem pentru un machiaj de seara

Intr-un machiaj de seara, accentual se pune de cele mai multe ori pe ochi, apelandu-se la culori tari si la smokey-eyes, iar buzele sunt mai putin evidentiate. Insa asta n-ar trebui sa fie o regula, in special daca nu obisnuiesti sa iti conturezi foarte mult ochii! Trebuie sa pui mare atentie asupra acestui aspect, deoarece culoarea rujului pe care o alegi poate spune multe lucruri despre tine ca persoana. Make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has, te pune la current cu ultimele tendinte in materie de ruj pentru un machiaj de seara.

Nuante de ruj mereu in tendinte

1.Rujul rosu

Nuanta de ruj care nu se demodeaza niciodata este este clasicul ruj rosu. Pasional si sexy, rujul rosu pare ca este mereu in tendinte, iar toate femeile il adora! Este simplu de ghicit de ce: salveaza intotdeauna situatia si, in plus, intoarce priviri! Daca te-ai decis asupra unui ruj rosu pentru machiajul de seara, atunci va trebui sa ai grija la restul culorilor de make-up. Alege ca nuanta deschisa de fard un ton mat si soft de piersica, iar ca nuanta inchisa apeleaza la un maro kaki, folosit  pentru alungirea ochilor. Pe arcada, nuanta ideala este reprezentata de un ton sidefat de piersica sau chiar un bej cu irizari de portelan. In functie de intensitatea dorita, poti alege un eyeliner negru sau un creion dermatograf, iar rimelul va fi de asemenea negru.

Opteaza pentru un ruj rosu pasional din varietatea de produse BottegaVerde.ro pentru buze seducatoare! Pentru buze, nemuritorul si ultra-femininul ruj rosu se impune cu siguranta ca leader absolut. Opteaza si pentru un creion de buze pentru o si mai buna finisare a look-ului cu unul in aceeasi nuanta.

2. Rujul burgundy

Confera un aer sofisticat si dramatic unui machiaj de seara, iar variatiunile de culoare sunt numeroase si, din fericire, se potrivesc mai tuturor nuantelor de piele. Rujul burgund se regaseste pe piata in patru subtonuri:

  • Roz;

Subtonul roz este potrivit pentru fetele cu pielea deschisa la culoare, subtonul maron face pereche buna cu ochii caprui, subtonul albastru, mai rece, pune in evidenta blondele, iar subtonul rosu inchis favorizeaza brunetele cu pielea mai inchisa. Secretul unui efect wow este o aplicare fara cusur!

O nuanta potrivita pe orice tip de ten este rujul cu ulei de avocado si extract de aloe – ciresiu. Este o culoare  sclipitoare, neteda si precisa in aplicare, care imbraca buzele intr-o lumina pur si simplu irezistibila, oferind o senzatie de maxim confort. Uleiul de avocado si extractul de aloe, fac ca buzele sa fie emoliente si hidratate. Sclipitor, neted si precis in aplicare, imbraca buzele intr-o lumina pura irezistibila, oferind o senzatie de maxim confort.

3.Rujul mov

Un ruj in tonuri de mov este o abordare interesanta pe care o poti da unui machiaj de seara, fiind si foarte la moda. Extrem de indraznet, rujul mov inchis atrage privirile instantaneu. Pentru ca aprecierile sa fie pozitive, trebuie sa stii cateva reguli inainte de a folosi un astfel de ruj:

  • pastreaza un machiaj minimalist al ochilor si coafura cat mai simpla; altfel, risti sa fii confundata cu un personaj de Halloween!

Daca te-ai decis asupra acestei culori, trebuie sa stii ca aceasta nuanta spune despre tine ca iti place sa detii controlul, chiar daca nu faci asta in mod vadit. Nu esti neaparat o persoana care sa se laude cu capacitatile sale, dar stii exact ce faci. Esti organizata si rabdatoare. Preferi sa planuiesti totul cu atentie inainte de a lua decizii.

Opteaza pentru rujul mat cu efect de lunga durata, cu ulei de argan si vitamina e – strugure, care iti va pune in evidenta frumusetea buzelor!

BottegaVerde.ro ofera o gama variata de culori de rujuri pentru buze care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de sanatatea buzelor tale prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa atragi toate privirile in aceste nopti fierbinti de vara prin culoarea buzelor tale! Mai multe informatii si produse poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *