Afla cum folosesti corect buretele de machiaj

Poate ca abia ai auzit de folosirea unui burete pentru machiaj in locul obisnuitelor pensule, sau chiar al aplicarii simple cu ajutorul degetelor. Buretele de machiaj si în special Beautyblender-ul, sunt ideale pentru aplicarea perfecta a fondului de ten. Ar putea adauga mai mult timp oferit in fata oglinzii pentru a incheia ritualul obisnuit de frumusete, dar merita.  Buretele pentru machiaj poate aplica orice fel de machiaj pe fata si il va face sa arate impecabil de asemenea.

Cu toate ca nu este deloc complicat de folosit, Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, ne ajuta sa aflam care sunt cele mai potrivite tipuri de burete pentru machiaj si care este metoda corecta de folosire a acestuia.

Aplicarea fondului de ten cu buretele

Expertul în machiaj si favorita produselor cat mai usor de folosit dar cu o eficacitate maxima, a explicat: „Diferenta dintre pensule, bureti si folosirea degetelor tale se rezuma la produsul folosit în acel moment. Folosind degetele vei avea o aplicare mai concentrata, în timp ce folosirea unui burete pentru machiaj ofera o finisare extrem de atenta, fara cusur. O pensula permite plasarea mai atenta a unui anumir produs. ”

Andreea continua: „Un burete este ideal pentru o aplicare naturala si impecabila a fondului de ten. Pensulele sunt cele mai potrivite pentru aplicatiile de umbra si aplicatii în pulbere, iar degetele sunt excelente pentru produsele care trebuie încalzite putin pentru a se amesteca. ”

Trebuie sa ai grija astfel si ce fond de ten folosesti, daca alegi sa incerci si tu un burete pentru machiaj. Pentru ca aplicarea machiajului cu buretele va fi foarte atenta, poti alege un fond de ten cu o consistenta fluida, Skin Voile hidratant cu efect de piele perfecta, acid hialuronic si Aquaphyline, SPF15 intr-o compozitie aproape de ser care va hrani, acoperi si asigura o rezistenta indelungata. Nu vei mai avea nevoie de nimic altceva!

Aplicarea intregului machiaj cu buretele

S-a tot discutat despre acest lucru, iar unii experti sustinand ca nu este tocmai indicat, in timp ce altii recomandand cu caldura aplicarea machiajului in general cu buretele. Dupa cum ne-a sfatuit si make-up artistul oficial al BottegaVerde.ro, buretele este foarte potrivit pentru aplicarea machiajului pentru ca ofera un aspect finisat si mat.

Daca vorbim de fardul de pleope, fardul de obraz si poate anticearcan, toate pot fi foarte usor aplicate cu ajutorul unui burete pentru machiaj, majoritatea acestor produse vin deja cu un aplicator de acest fel. Cu un burete deja atasat la produs,vei avea parte de mai putin timp pierdut incercand sa gasesti buretele pentru machiaj pe care l-ai folosit ieri si ai uitat unde l-ai pus.

Pentru fardul de pleoape poti incerca ceva obisnuit dar cu ingrediente naturale, cum este un fard de pleoape cu Vitaminele A si E si Coenzima Q10, de la Bottegverde.ro. Poti umezi si mai mult buretele pentru machiaj, pentru a face culoarea si mai intensa. Un burete de o dimensiune mai mica si o forma adaptata va putea fi de asemenea de mai mult ajutor in acest proces.

Pentru pudra, majoritatea vin deja cu un burete pentru machiaj atasat, asa ca aici nu este nimic nou. Aplicarea machiajului cu burete ar aduce pe langa faptul ca salvezi timp si un alt aspect pozitiv, in sensul ca nu va fi nevoie sa te speli pe maini apoi sau sa risti sa aplici prea mult produs.

Incearca pudra rezistenta la apa cu ceara de albine si ulei de macadamia, astfel incat sa ai parte de o textura cremoasa, care va fi extrem de potrivita de aplicat perfect cu ajutorul unui burete pentru machiaj.

Pentru a avea grija de tenul tau, trebuie sa alegi cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Cele cu ingrediente cat mai naturale vor fi alegerea cea mai sanatoasa.Fondul de ten si produsele de aplicare a acestuia sunt foarte importante pentru ca sunt primele care intra in contact cu pielea.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *