5 beneficii pe care ti le ofera scrubul de corp!

Scrubul corporal si tratamentele periodice de ingrijire si infrumusetare ne asigura o piele mereu curata, tonifiata, frumoasa si sanatoasa, prin indepartarea  celulelor moarte de la suprafata.

Pentru ca pielea sa isi recapete stralucirea si elasticitatea, exfolierea corpului trebuie facuta cel putin o data la doua saptamani, la un centru de infrumusetare sau chiar la tine acasa.

Exfolierea corpului este necesara mai ales atunci cand simtiti ca pielea isi pierde din vitalitate, este deshidratata si predispusa la acnee, ridurile se adancesc, iar aspectului epidermei nu mai este catifelat si sanatos, ci plin de puncte negre, pete inestetice si iritatii.

Nu trebuie sa agresezi pielea, deoarece exista o multime de solutii adaptate fiecarui tip de piele si de suportabilitate. Fie ca ne referim la ten, corp sau talpi, exfolierea este un adevarat tratament de frumusete.

Daca acest ritual nu e integrat in rutina ta de ingrijire saptamanala, iata care sunt motivele pentru care nu ar trebui sa-l mai eviti.

Beneficiile exfolierii corporale

  • Machiajul rezista timp indelungat

Grasimile si celulele moarte de pe ten impiedica fardurile sa adere bine pe piele, iar fata va avea un aspect zgrunturos si, in scurt timp de la aplicare, fardul se va strange in pliurile pielii si in ridurile existente.

  • Pielea devine mult mai hidratata

Odata ce pielea este debarasata de celulele moarte, tratamentele aplicate pe piele isi intensifica actiunea, pentru ca substantele penetreaza mai usor si astfel hranirea si hidratarea se fac mai profund.

Foloseste Argan de Maroc – scrub de corp pentru fermitate cu extract de iasomie din desert si ulei de argan regenerator si hranitor. Acest produs este indispensabil pentru pregatirea pielii pentru ritualul de infrumusetare cu ulei de argan , scrubul conferind luminozitate datorita combinatiei de ingrediente cu actiune exfolianta si emolienta. Particulele din samburi de caise curata pielea, eliminand celulele moarte. Uleiul de argan are proprietati antioxidande, iar iasomia hidrateaza pielea foarte uscata. Rezultatele se vad imediat: pielea devine mai neteda si mai radianta!

  • Diminueaza vizibilitatea ridurilor si inlatura punctele negre

Un tratament antirid consta in exfoliere, peeling sau dermoabraziune, adica indepartarea straturilor de celule moarte si a stratului superior al pielii, ceea ce duce la diminuarea vizibila a ridurilor si la stergerea liniilor fine.

  • Stimuleaza regenerarea pielii si induce o stare de relaxare

In timpul exfolierii, pielea este masata, iar circulatia e stimulata, la fel si functiile acesteia – sinteza de elastina si colagen, ceea ce duce la un tonus mai bun al pielii. Porii eliberati ofera o mai buna oxigenare, iar masajul propriu-zis aduce relaxare.

Pentru talpi mai fine si mai catifelate, foloseste picioare sanatoase – peeling exfoliant pentru picioare cu samburi de caise – pentru piele uscata. Acest produs este recomandat persoanelor care isi doresc o exfoliere delicata a partilor cele mai uscate ale pielii piciorului, fiind un peeling delicat combinat cu o crema hranitoare cu efect calmant, care asigura protectie si emoliere. Microgranulele din samburi de caise cu efect puternic de exfoliere permite eliminarea celulelor moarte, iar prin folosire frecventa si constanta elimina calusul si bataturile picioarelor.

  • Pielea devine mult mai neteda si mai luminoasa

Dupa indepartarea celulelor moarte, pielea ramane fina si extrem de luminoasa. Pana si pistruii sau petele solare se diminueaza in intensitate.

Pentru ten foloseste piele mixta – scrub demachiant pentru fata cu extract de castravete si exfoliant din orez. Acest scrub este un gel fresh si delicat parfumat, care curata si exfoliaza cu delicatete, daruind tenului un aspect uniform si natural. Formula sa speciala contine extract de castravete si extract de salcie. Actiunea de tip scrub a microgranulelor de orez ajuta la eliminarea celulelor moarte si impuritatilor, contribuind la atenuare efectului lucios. Rezultatele sunt o senzatie imediata de purificare si un ten proaspat.  Este interzis folosirea produsului in zona ochilor!

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru ingrijirea corpului si a tenului, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate naturala a pielii, alege produsele naturale din magazinul online BottegaVerde.ro. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *