Exfolierea corpului: iata 5 scrub-uri minune pe care sa le folosesti!

Iti doresti o piele fina si fara pori deschisi? Scrubul pentru corp este solutia eficienta atunci cand iti doresti o piele catifelata, hidratata si extrem de curata!

Ce este scrubul de corp?

Scruburile de corp sunt ca un desert, acestea nu ar trebui sa inlocuiasca spalarea obisnuita a corpului, dar trebuie sa fie efectuate in paralel cu rutina de curatare zilnica. Nu numai că scruburile de corp se simt și adesea miros ca un desert, dar lasa pielea stralucitoare si fina la atingere.

 Scrubul de corp curata pielea

Particulele exfoliante prezente in scruburile pentru corp curata delicat celulele moarte si impuritatile, fara sa irite pielea. Acestea sunt special concepute pentru piele, sunt delicate la atingere, reusind sa curete stratul de celule moarte aflat la suprafata epidermei.  Astfel, pielea redevine mai luminoasa si este pregatita pentru tratamente de infrumusetare.

Încearca scrubul pentru corp cu extract de struguri rosii si seminte de struguri, care va curata pielea in profunzime si o va lasa catifelata si placuta la atingere.

.Scrubul de corp hidrateaza si catifeleaza

Exfolierea corpului este un pas esential pentru pregatirea acesteia in vederea tratamentelor cosmetice ce urmeaza a fi aplicate. Fie ca este vorba despre creme hidratante sau creme tratament, pielea va raspunde mult mai bine dupa un scrub efectuat corect.        

Uleiurile continute de scruburile de corp patrund in profunzime hidratant si catifeland pielea. Daca iti doresti ca un astfel de ritual sa te umple de energie, incearca un scrub de corp cu extract de menta, care sa te revigoreze si sa pregateasca pielea pentru aplicarea cremei. Un rasfat irezistibil cu miros proaspat de menta iti va oferi senzatia de energie de care ai nevoie dupa o zi lunga.

Un adevarat balsam pentru corp este gelul de dus balsam – scrub, cu extract de cofeina si microgranule din samburi de caise. Formulat ca o emulsie cremoasa, poate fi utilizat la dus, are o functie tripla: netezeste pielea, hidrateaza si o pregateste pentru tratamente cosmetice succesive de combatere a celulitei.

 Scrubul de corp ajuta la reducerea numarului de fire de par crescute sub piele

Dupa epilatul cu ceara sau cel cu lama de ras, cel mai adesea, numarul firelor crescute sub piele creste exponential. Poti reduce aparitia acestora utilizand o manusa pentru scrub, cu canepa si fibre de bumbac, care va exfolia extrem de delicat pielea, lasand-o neteda si catifelata, reducand astfel aparitia firelor de par sub piele.

Opteaza pentru scrub pentru corp cu extract de iasomie din desert si ulei de argan, cu actiune emolienta, ce va avea grija de pielea ta, mai ales dupa sesiunile de epilat.

Alege scruburile de corp de la Bottega Verde ori de cate ori pielea at este terna, uscata si lipsita de stralucire! Orice ritual de frumusete trebuie sa includa o sesiune de exfoliere pentru corp, cel putin o data pe samptamana. Cosmeticele Bottega Verde se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire, aceasta pune la dispozitie o gama variata de produse de skincare perfecte pentru diferitele nevoi ale pielii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *